Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Win een iFruit-skin voor je iPhone 5 of iPhone 5s

We geven tien GTA 5-skins weg aan onze Facebook-fans!

Staat je leven de afgelopen dagen helemaal in het teken van Grand Theft Auto V, en ben je bezitter van een iPhone 5 of iPhone 5s? Goed nieuws! Eurogamer Benelux geeft in samenwerking met MobileFun tien vinyl skins weg, ter waarde van 11,99 euro. Daarmee steek je je iPhone (type 5 of de nieuwere 5s) in een iFruit-jasje. Je smartphone ziet er dan net zo uit als de telefoons uit de game!

Wat moet je doen om kans te maken op zo'n vinyl skin van iFruit? Heel weinig! Word gewoon fan van Eurogamer Benelux op Facebook en je naam komt in onze loterij terecht. En wie de aan deze wedstrijd-gerelateerde status met zijn vrienden deelt, maakt dubbel zoveel kans.

Dus ga snel naar onze Facebook-pagina en wie weet loop jij straks wel rond met een coole iFruit-phone!

Wil je ook MobileFun volgen op Facebook en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste smartphone-accesoires? Je vindt ze hier!

Deze wedstrijd start op 30 september en loopt tot en met 9 oktober.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties