Skip to main content

Win duotickets voor Games @ The Movies

Klik snel verder om meer te weten te komen!

Op 10 september is het weer tijd voor Games @ The Movies, een ongelofelijk tof evenement dat tijdens het Filmfestival van Oostende plaats zal vinden. Maak je klaar voor een exclusieve showcase van nieuwe topgames in een bioscoopzaal, met HD digitale projectie én HD Dolby Surround Sound! Er zijn speeldemonstraties en trailers van games die pas dit najaar in de winkelrekken liggen. Daar bovenop kan je in de lobby enkele nieuwe games, die dan net uit zijn, zelf spelen!

Maar wat voor spellen mag je allemaal verwachten tijdens Games @ The Movies? Wel, wat dacht je van de onderstaande lijst:

  • God of War Originals Collection
  • ICO & Shadow of the Colossus Classics HD
  • Resistance 3
  • Assassin's Creed Revelations
  • Uncharted 3: Drake's Deception
  • Driver San Francisco

En dat is slechts een greep uit het uiteindelijke aanbod, want deze lijst wordt nog steeds aangevuld! Zo is er bijvoorbeeld ook nog een special verrassing van uitgever Ubisoft op komst. Krijgen we Rayman Origins te zien? Misschien wel Far Cry 3? Of de nieuwe Brothers in Arms? ... Zodra we meer weten, lees je het op Eurogamer Benelux

Een trailer van Assassin's Creed Revelations, slechts één van de titels die op Games @ The Movies te zien zullen zijn.

Tickets voor Games @ The Movies kun je hier kopen (€9.75, minimumleeftijd 14 jaar. Indien jonger, graag vergezeld van één van de ouders aub). Je zal echter snel moeten zijn, want de plaatsen zijn beperkt tot slechts 250 VIP seats.

Special daarom heeft Eurogamer Benelux in samenwerking met Games @ The Movies een leuke actie op poten gezet. We mogen namelijk maar liefst vijf duotickets weggeven waardoor jij en een tweede persoon rechtstreeks op de exclusieve gastenlijst te staan komen.

Wat moet je daarvoor doen? Surf als de bliksem naar de Facebook pagina van Games @ The Movies, en laat wat achter op de Wall. Laat weten waarom precies jij zo'n duoticket verdient of verras ons met een leuke tekst rond één van de vele games die op het evenement te zien zullen zijn. Wees met andere woorden lekker creatief, en wie weet ga jij wel aan de haal met een duoticket!

Voor meer informatie over Games @ The Movies kun je hier terecht.

De redactieleden van Eurogamer Benelux verwachten je op 10 september in Oostende!

Alle informatie over inhoud, games en acties onder voorbehoud van wijzigingen. Games @ The Movies en Eurogamer Benelux kunnen voor deze wijzigingen niet aansprakelijk worden gesteld.

Read this next