Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WIN 3x een Trackmania Club Access abonnement

Cruisen met je club.

Eerder deze maand kwam de nieuwe Trackmania uit, en dat mag gevierd worden. We mogen van Ubisoft dan ook drie Trackmania Club Access abonnementen weggeven. Dat abonnement geef je een jaar lang toegang tot alle content in de game.

Zoals je in onze Trackmania review leest, is het nieuwste deel in de serie free-to-play. Het Club Access abonnement geeft je echter toegang tot heel wat extra content. Zo is het mogelijk om samen met andere spelers clubs te vormen en zelfgemaakte tracks van die spelers uit te proberen. Ook kun je zelf aan de slag met de track editor, skins aanpassen en deelnemen aan allerhande online competities.

Wat moet je doen om een van die abonnementen te winnen? Registreer je op onze website, stuur een mailje naar contact@eurogamer.be met je username en vertel ons wat het meest spannende is dat jij al hebt meegemaakt in een auto.

Volgende week kiezen we de drie meest creatieve antwoorden en maken we de winnaars bekend. Veel succes!

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties