Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WIN 10 Pokémon TCG Sword & Shield: Chilling Reign packs

Daar kun je toch niet koel bij blijven?

Sinds vorige week is de Chilling Reign-uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game uit en dat mag gevierd worden. Ter ere van de release mogen wij één lezer belonen met maar liefst 10 booster packs voor de nieuwe uitbreiding.

Chilling Reign bevat weer heel wat nieuwigheden. Zoals de naam doet vermoeden, ligt de focus deze keer op ijs-Pokémon, maar daar blijft het niet bij. Zo kun je ook de Galarian forms van Articuno, Zapdos en Moltres verzamelen. In totaal bevat de uitbreiding 190 nieuwe kaarten, waaronder ook 15 nieuwe Pokémon V en 8 enormous Pokémon VMAX.

Wil je kans maken om de 10 booster packs te winnen? Stuur dan een mailtje naar jasper.segers(@)eurogamer.be en laat ons weten welke Belgische of Nederlandse voetballer volgens jou de meest succesvolle Pokémon-trainer zou zijn. De bedenker van het meest originele antwoord krijgt alle tien de card packs.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Sword and Shield

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties