Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wii U-versie Sniper Elite V2 mist coöp

Spelers klagen op Miiverse en Twitter.

Spelers melden dat de Wii U-versie van Sniper Elite V2 coöperatieve speelmodus mist. De online coöp modi Bombing Run, Kill Tally en Overwatch zitten wel in de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 varianten.

Jason Kingsley, hoofddirecteur van ontwikkelaar Rebellion Developments, meldde eerder dit jaar al dat de Wii U-uitgave geen DLC (downloadable content) krijgt. Helaas lijkt het spel hiernaast online samenspel te missen - dit is overigens nog niet geverifieerd.

Wii U-spelers die uitkeken naar coöp spel in Sniper Elite V2, wisten dus niet dat deze modi ontbreken in hun versie. De telerugestelde spelers uiten hun ongenoegen op Miiverse en Twitter.

Het is niet de eerste keer dat een ontwikkelaar onderdelen van een spel weglaat die op andere platformen wel aanwezig zijn. Op de Xbox 360 mist Capcoms Street Fighter X Tekken online tag-team matches terwijl PlayStation 3-spelers deze optie wel hebben. Capcom had deze optie zelfs geadverteerd en de online functionaliteit staat vermeld in het instructieboekje van het spel.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties