Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wii U-bezitters kunnen nieuwe actiongame verwachten

Team Ninja is er mee bezig.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge zal eind deze week verschijnen op de Wii U. Het hoofd van de studio achter de game, Yosuke Hayashi, werd om die reden geïnterviewd door Official Nintendo Magazine. De opvallendste uitspraak in dat gesprek was echter dat Team Ninja werkt aan een nieuwe actiegame voor hetzelfde platform.

Verder laat de beste man er niet veel over los, hij zegt enkel tevreden te zijn over de getoonde potentie van de Wii U. Volgens Hiyashi laten zowel de al verschenen titels, als de games die nog in ontwikkeling zijn de kracht van het apparaat zien. Hij laat dan ook merken dat hij rekening houdt met meerdere nieuwe games van zijn studio in de toekomst. Of hij het heeft over spellen in de Ninja Gaiden-franchise of over nieuwe IP's is niet duidelijk.

Trailer van Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. De game komt deze week uit voor de Wii U.
Over de auteur
Thomas Mak avatar

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Reacties