Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wii platformer de Blob komt naar de pc

Het had geen haast.

Uitgever THQ Nordic heeft Wii platformer de Blob na 9 jaar uitgebracht op de pc. De game is beschikbaar op Steam en Gog.com voor 14,99 euro. Tot 4 mei krijg je bij aanschaf 25 procent korting.

De Blob kwam in 2008 uit op de Wii. De game is een 3D-platformer waarin je een monochrome stad van kleur voorziet. De port is verzorgd door Blitworks. Het bedrijf heeft eerder gewerkt aan ports van Fez, Broken Age en Axiom Verge.

Nordic Games kocht in 2014 de rechten van de Blob op nadat uitgever THQ het jaar daarvoor failliet was gegaan. Inmiddels heeft het bedrijf zijn naam naar THQ Nordic veranderd. Op 23 mei brengt de uitgever de Wii U-versie van Darksiders: Warmastered Edition uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties