Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wie GTA V voor pc pre-ordert, krijgt gratis Rockstar-game

En 1 miljoen dollar in-game.

Rockstar Games geeft een gratis digitale game en 1 miljoen dollar in-game aan wie een pre-order voor Grand Theft Auto V op de pc plaatst. De pre-order moet je plaatsen voor 1 februari.

Van de 1 miljoen dollar gaat de ene helft naar Grand Theft Auto V zelf, de andere helft gaat naar Grand Theft Auto Online. Je krijgt er voor de Online-versie nog 300 000 dollar bovenop.

Daarnaast kies je een gratis digitale Rockstar-game, waaronder Max Payne 3, L.A. Noire: The Complete Edition, Grand Theft Auto: San Andreas of Bully: Scholarship Edition. Voorts is de game als pre-load op Rockstar Warehouse beschikbaar, waardoor je op de dag van de release meteen Los Santos kunt ontdekken.

"Bij de aankoop verrekenen wij 15 procent van het bedrag dat niet meer terugbetaalbaar is, waarop we meteen de gratis gamecode uitreiken," zegt Rockstar. "Wanneer Grand Theft Auto V uitkomt, verrekenen we de rest van het aankoopbedrag en geven we via e-mail ook de activeringscode voor de game op pc."

Enkele dagen geleden maakte Rockstar Games de systeemvereisten voor Grand Theft Auto V bekend. De releasedatum voor GTA V op de pc is nu 24 maart in plaats van 27 januari. In de Grand Theft Auto Online review van Yvo lees je zijn indrukken van het online-gebeuren. Uiteraard hebben we ook een overzicht van alle GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties