Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Werkt Ubisoft aan nieuwe Far Cry?

Zou opnieuw in Afrika plaatsvinden.

Hier ziet ernaar uit dat ontwikkelaar Ubisoft aan het werken is aan een nieuwe Far Cry. Deeltje twee kwam alweer in 2008 uit en plaatste spelers middenin een Afrikaans landschap waar ze de vrijheid kregen om te gaan en staan waar ze maar wilden. Uiteindelijk kreeg het spel te maken met gemengde kritieken, maar volgens de geruchten zou Ubisoft nog genoeg vertrouwen hebben in de franchise om in de toekomst een derde deel uit te brengen.

Far Cry 3 dook het eerst op in een editie van PC Gamer, waarin de redacteur verantwoordelijk voor het artikel aangaf dat de ontwikkeling van deeltje drie "volop gaande is" binnen Ubisoft Montreal. Aan het hoofd van de productie zou Josh Mosqueira staan, die ook al als lead designer voor Company of Heroes bij Relic Entertainment dienst deed.

Vandaag kwam Far Cry 3 opnieuw boven water op de websites van de Zweedse winkelketens Webhallen en GAME. Webhallen meent te weten dat Far Cry 3 in de vorm van een Collector's Edition zal verschijnen, terwijl men bij GAME aangeeft dat het spel "opnieuw in Afrika zal plaatsvinden, maar spelers een stuk meer vrijheid zullen krijgen doordat de Dunia engine een grote update gekregen heeft".

Het lijkt wel alsof men in Zweden een geheim contact lopende heeft met Ubisoft waar niemand anders ter wereld wat over weet. We houden jullie op de hoogte omtrent dit nieuws en de reactie van Ubisoft.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties