Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Welkom bij Eurogamer België!

Vlotte uitbreiding in de lage landen.

Welkom bij Eurogamer België! Het heeft ons bloed, zweet, tranen en nog wat andere soorten lichaamsvocht gekost om de website up and running te krijgen, maar het resultaat mag er zijn: een webstek waarop alle laatste nieuwe previews, reviews, specials, nieuwsberichten en nog veel meer te vinden is waardoor je helemaal mee bent met wat er gaande is binnen de game-industrie.

Het voornaamste om in het achterhoofd te houden wanneer je een bezoekje brengt aan Eurogamer België is dat we vanaf vandaag met een eigen, onafhankelijke redactie aan de slag gaan om jullie op jullie wenken te bedienen. Net zoals Eurogamer.nl maakt Eurogamer.be deel uit van de overkoepelende Eurogamer familie, het grootste onafhankelijke online games-netwerk in Europa.

Een voordeel van Eurogamer Benelux (.nl en .be) zul je terugvinden in de berichtgeving rond grote evenementen. De combinatie van beide teams zorgt ervoor dat we meer mankracht hebben en dus steeds een groter aantal titels kunnen bespreken. Vandaar dat het merendeel van de content tijdens events, zoals GamesCom, op beide sites grotendeels dezelfde zal zijn.

Eens de conferenties voorbij zijn, doen wij op Eurogamer België weer ons eigen ding en brengen jullie met de Belgische redactie onze kijk op reviews en previews rond games, speciale achtergrondartikels en nieuwsberichten. Mocht je toch nog op zoek zijn naar informatie rond een oudere titel, dan kun je daar steeds voor terecht bij onze Noorderburen op Eurogamer.nl.

Verder staan er nog enkele unieke projecten klaar die exclusief aan Eurogamer België verbonden zullen worden. In de komende weken zullen we daar meer informatie over geven, maar nu moeten we snel naar onze volgende vergadering op de GamesCom lopen!

Alvast bedankt voor het lezen en veel plezier op Eurogamer België!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen