Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Weldra nieuws over Skyrim: Dawnguard op PC en PS3

Neem je knoflook al maar in de hand.

Bethesda heeft nog steeds een exclusiviteitscontract met Microsoft. Alle dlc die de ontwikkelaar uitbrengt moet op zijn minst 30 dagen enkel verkrijgbaar zijn op de Xbox 360. Hetzelfde geldt ook voor Skyrim-uitbreiding Dawnguard die eind vorige maand op de Xbox 360 verscheen.

Maar de 30 dagen van exclusiviteit zijn om en dus worden de aanhangers van Skyrim op PC en PS3 ongeduldig. Bethesda's Twitter werd overladen met smeekbedes en dreigbrieven die hen vroegen om een releasedate aan te kondigen voor een van de meest gehypete uitbreidingen van het jaar. En toen gebeurde er iets dat niemand verwachtte: Bethesda antwoordde.

Pete Hines, werknemer bij Bethesda schreef: "Just sit tight. We'll have info soon.". Even later volgde een ander bericht: "We have not announced Dawnguard for any other platform, nor given a timeline for any such news. If we have news, I promise I'd tell you."

"Soon" doet ons vermoeden dat er enkele dingen zullen worden onthuld op Gamescom dat volgende maand in Duitsland doorgaat. Misschien samen met een nieuwe Rage, een tweede uitbreiding voor Skyrim en een Fallout mmo? Een mens mag hopen, niet?

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties