Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Weird West release uitgesteld

Vreemde toestanden.

Ontwikkelaar WolfEye Studios stelt de release van Weird West uit. De eerste game van die studio zou normaal gezien op 11 januari uitkomen, maar staat nu gepland voor 31 maart 2022. Weird West komt naar de pc, PlayStation en Xbox.

WolfEye Studios werd in 2019 opgericht door Raphael Colantonio en Julien Roby, twee voormalige medewerkers van Arkane Studios. Met Weird West willen ze een donkere herinterpretatie van het Wilde Westen bieden waarin cowboys samenleven met fantasiewezens. Net zoals in bijvoorbeeld Dishonoured zijn er volgens de studio meerdere speelstijlen mogelijk.

In een korte blogpost op Steam legt de studio uit dat er iets meer tijd nodig is om de laatste problemen op te lossen. In ruil voor het wachten mogen spelers volgens topman Raphael Colantonio een 'indrukwekkende, diepe mix van een actie-RPG en een immersieve sim' verwachten.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties