Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Weird West is de eerste game van WolfEye Studios

Van de makers van Dishonored en Prey.

Tijdens de Game Awards is Weird West onthuld, de eerste game van ontwikkelaar WolfEye Studios. Dat is de nieuwe studio van Raphael Colantonio en Julien Roby, twee voormalige topmedewerkers van Arkane Studios. Devolver Digital is de uitgever voor de nieuwe game.

Weird West is een dark fantasy interpretatie van het Wilde Westen. Volgens de ontwikkelaars beleef je het oorsprongsverhaal van een groep atypische helden.Elke sessie is uniek en houdt rekening met de keuzes die je maakt. Het is zowel mogelijk om één personage te besturen als om een groep helden te gebruiken.

WolfEye Studios is recent opgericht. Bij de aankondiging van de nieuwe studio gaven oprichters Colantonio en Roby al aan om te willen focussen op games met rijke werelden die reageren op je acties en beslissingen en waarin elke playthrough anders is.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen