Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #51

Wat spelen we dit weekend?

De redactie van Eurogamer Benelux gaat zich de komende weken ongegeneerd volstouwen met kalkoen en oliebollen, maar start tussen de bedrijven door vast nog wel een game (of twee) op. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Yvo - Slaat een jaartje over

Bijna twee jaar lang heb ik van de godganse wereld moeten aanhoren hoe briljant, fantastisch, episch, enzovoort The Witcher 3: Wild Hunt wel niet is. Gek word ik van al die lofzang. Ik ben van nature geen RPG-liefhebber, dus wegwezen met jullie Sapkowskische indoctrinatiepraktijken. Ik vermoed zelfs dat Bert op zijn rechterbil een tatoeage van Geralt zijn paard heeft laten zetten. Maar stiekem ben ik gewoon bang voor de uitspraak “je kunt er gemakkelijk honderd uur in steken”. Ik word al zwetend wakker van alle icoontjes in de minimap die mijn ocd op hol doen slaan. Moet. Alles. Verkennen. Maar je raadt het natuurlijk al: ik maak een knieval en ga me toch aan dit langslepende avontuur wagen. Ook alvast een fijn 2019 iedereen, want ik ben er even niet.

Marcel - Werkt nog even snel door zijn backlog

Horizon Zero Dawn, Persona 5, Uncharted 4, Final Fantasy XV, Prey, DiRT Rally, Ruiner en The Elder Scrolls Skyrim. WAAAAAAH. Waar moet ik beginnen? Ik heb namelijk nog zoveel goede games liggen die ik eigenlijk nog moet uitspelen. Met 2018 om de hoek begint mijn 'backloggeritus' alweer op te steken, want straks komen er alweer zoveel interessante games uit. Monster Hunter World, Dragonball FighterZ, Far Cry 5, Yakuza 6 en mogelijk God of War. Help! Straks moet ik nog met mezelf afspreken dat ik voorlopig even geen games koop, want anders kom ik nooit door mijn backlog heen.

Michiel - Hemel (en hel) op aarde

De nieuwste Darksiders 3 gameplay heeft mij alvast dolenthousiast gemaakt voor die game. Ik maak van de feestdagen dan ook dankbaar gebruik om de eerste twee delen in de serie nog eens te herspelen. Tenminste, als het ik komende weekend überhaupt aan gamen toekom. Ter voorbereiding van Kerstmis heeft mijn vriendin immers een aantal culinaire projecten gepland waar ik graag aan meehelp. Mijn kookkunsten zijn echter onbestaande, dus mijn bijdrage zal vooral bestaan uit in de weg lopen en de verkeerde ingrediënten aanreiken. Ik ben benieuwd hoe snel ik terug met Darksiders op de sofa zit.

Johnny - Race naar het einde

Traditiegetrouw haast ik mij in de laatste paar weken van het jaar om nog zoveel mogelijk games uit te spelen. Alle games waar ik voldoende uren in heb gestoken om het einde (nogmaals) te kunnen halen, zijn een potentieel kandidaat. Voor nu staat mijn ninja-playthrough van Dishonored 2, het einde van Resident Evil 7 en de campaign van Destiny 2 op de planning. Mocht ik het halen, dan prop ik er waarschijnlijk nog snel een indiegame doorheen (wel eerst controleren op howlongtobeat.com). Jaja, je moet er wat voor over hebben om jezelf volgend jaar weer voor te kunnen liegen dat je al die nieuwe games ook echt gaat (uit)spelen.

Nathan - Gezapig met een kerstmuts op

Het is alweer bijna Kerst en een nieuw jaar, maar ik ga niet zoals Johnny in allerijl een hele hoop games uitspelen. Ik doe het rustig aan met de derde en laatste episode van Life is Strange: Before the Storm, zodat ik er ook heel flink een korte review over kan schrijven. Daarnaast ben ik begonnen aan de indie Undertale, die in het eerste uurtje al heel verrassend en grappig uit de hoek komt. Ten slotte moet ik gewoon mijn natuur erkennen en een vast potje Football Manager en Battlefield 1 spelen - daarin probeer ik nu mijn Scout-skills te verbeteren. Merry Christmas, noobs!


Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties