Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #50

Wat spelen we dit weekend?

Nog een paar weken en dan kun je weer voor een vermogen aan vuurwerk de lucht in knallen. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Yvo - Zet eerste Steep naar winterspelen

Wat ik dit weekend ga doen? In februari beginnen de Olympische Winterspelen, dus het wordt tijd dat ik maar eens wat ga trainen. Eerst bind ik de lange latten onder de voeten, om vervolgens toch maar met mijn snowboard de piste te bedwingen. Joh, weet je wat... als ik dan toch op die bergtop sta, waarom dan niet gelijk een stukje basejumpen of paragliden? En om het af te maken dender ik in mijn wingsuit op hoge snelheid naar beneden. Een rustig weekendje dus.

Michiel - Party like it's 2014

Ik ben sinds jaar en dag lid van het glorieuze PC Gaming Master Race. Momenteel staat de PlayStation 4 echter overal te koop voor minder dan 200 euro, dus die kans laat ik niet aan mij voorbijgaan. Hoog tijd om enkele exclusives te spelen die ik de afgelopen jaren heb gemist. Als beginnende Indiana Jones moet ik sowieso eens Uncharted 4 en Uncharted: The lost Legacy uitproberen. Horizon Zero Dawn is blijkbaar eveneens een aanrader. En als ik nood heb aan de nodige zelfkastijding, is er nog altijd Bloodborne...

Maarten - Dansen met wolven

Na een week vol verplichte kerstinkopen duik ik liefst van al in de bloesemrijke velden van het prachtige Okami. Uitnodigend, elegant en sereen - precies wat de meeste winkels niet zijn deze tijd van het jaar. Hoewel het verhaal rond Amaterasu naar een climax leek toe te werken, is het einde nog lang niet in zicht. Misschien toch nog een beetje proviand inslaan voor tijdens het gamen? Next up: Hitman - Paris Episode. Als ik eraan toekom tenminste.

Johnny - "Your doom is coming, man-things."

Leuk al die games, alleen is het soms ook gewoon tijd voor het echte werk. Dit weekend zit ik dus niet achter mijn pc of consoles. In plaats daarvan schuif ik aan tafel met wat vrienden om een potje tabletop te spelen. We gaan verder met onze Warhammer Quest-campaign. Mijn Skaven Skrit van Clan Eshin heeft zich in zijn zoektocht naar meer warpstones (tijdelijk) bij de helden aangesloten. Ratten zijn echter niet te vertrouwen en daar zal mijn party spoedig achter komen. Laat ik ze achter in de duisternis van de kerker of steek ik ze een mes in de rug terwijl ik er met hun buit vandoor ga? Zoals de Skaven dat zelf zo mooi zeggen: Always stabbin' n sneekin'.

Dirk - Ziel en zaligheid

Na vorig weekend de Monster Hunter World bèta te hebben gespeeld, heb ik dit weekend wederom zin om grote, moeilijke vijanden samen met vrienden te verslaan. Tsja, dan zit er niets anders op dan een volgende cyclus in Dark Souls 3 starten, toch? Gewapend met mijn Dragonslayer Greataxe, Onikiri & Ubadachi en de fantastische Milwood Greatbow heeft mijn tank alweer enkele bazen verpulverd. Anor Londo met zijn hectische PvP-gevechten roept me, en ik ben weer in de ban van Souls.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties