Skip to main content

Week-eindbazen #45

Wat spelen we dit weekend?

Met al die topgames die de afgelopen weken zijn uitgekomen, is timemanagement momenteel cruciaal. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Michiel - Een heikele tocht door MOBA-land

Dit weekend begeef ik mij naar de donkerste uithoeken van het internet om opnieuw in enkele MOBA's te duiken. Blizzard heeft vorig weekend twee nieuwe personages aangekondigd voor Heroes of the Storm, en smeekt mij om zeker ook eens de recent toegevoegde Junkrat uit te proberen. Daarnaast probeert ook Dota 2 mijn hart te heroveren met de nieuwe Turbo modus. Die maakt het mogelijk om kortere wedstrijden te spelen, waardoor je niet langer een uur lang hoeft weg te kwijnen in een wedstrijd die al op voorhand verloren is. Ik ben er dus nog niet uit welk van de twee games ik ga spelen. Niet dat het veel uitmaakt, het resultaat is hetzelfde: momenten van euforie, afgewisseld met het verwensen van mijn teamgenoten en het door het venster kegelen van mijn toetsenbord.

Sander - Niet beschikbaar

Hallo. Dit is de automatische beantwoorder van Sander van Leth. Op dit moment is hij niet in de gelegenheid om een stukje voor week-eindbazen te typen. Hij was het spelen van middelmatige games namelijk helemaal beu, en heeft het recht in eigen handen genomen. Sander heeft zichzelf nu met zijn Switch, chips en frisdrank op zijn kamer opgesloten om dit weekend non-stop Super Mario Odyssey te spelen. De grijns op zijn gezicht liet doorschemeren dat hij zijn innerlijke kind weer heeft gevonden. U kunt een bericht achterlaten na de piep, maar ik betwijfel dat die beluisterd worden. Bedankt. *piep*

Yvo - Confronteert zichzelf

Voor het eerst in maanden merk ik dat de PUBG-koek een beetje op is. Het gros van mijn (online) vrienden heeft inmiddels zijn heil in Call of Duty: WW2 of Destiny 2 gezocht, en solo kan ik niemand anders behalve mezelf de schuld geven. Prima, dan ga ik me dit weekend volledig op Wolfenstein 2: The New Colossus storten. Nu loop ik normaal gesproken de zwaarste moeilijkheidsgraden niet uit de weg. Maar 'Call me Terror-Billy!' is pure zelfkastijding, om over 'I am death incarnate' nog maar te zwijgen. Kan ik mezelf nog in de spiegel aankijken als ik een niveautje (of twee) lager speel?

Johnny - Ruilt sadisme voor masochisme

Ik heb een grote fout gemaakt. Van de week heb ik Bloodborne opgestart en ik kan de kracht van Yharnam niet langer weerstaan. Ik moet nog steeds The Old Hunters uitspelen en van het weekend ga ik daaraan beginnen. Hoe genadeloos je ook bent en hoe vaak je me ook afstraft, ik laat mij niet breken Bloodborne. Ik heb al 60 uur uur aan bloed, zweet en tranen in je gestoken en een controller aan je verspeeld. Mijn nazi-jagen staat nu op pauze en ik ruil sadisme in voor masochisme. Verneder mij Bloodborne! Doe je best, maak mijn weekend.

Nathan - Onderhoudt zijn managerskwaliteiten

Ik besteed mijn hele weekend aan de nieuwe Football Manager, aangezien ik de review schrijf die binnenkort op onze site komt. Meer kan ik daarover niet vertellen, alleen dat de Football Manager-microbe zoals elk jaar weer aanslaat. Ik ben opnieuw besmet met de drang om vette transferdeals af te ronden, sappige geruchten te verspreiden, intelligente tactieken te creëren, harde trainingen te leiden, concurrerende coaches uit te dagen en uiteraard te winnen, winnen, winnen...

Read this next