Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #44

Wat spelen we dit weekend?

Met al die topgames die de afgelopen weken zijn uitgekomen, is timemanagement momenteel cruciaal. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Marcel - Werkt zijn lijstje af

Ik zit nog volop in Assassin's Creed: Origins, want de game laat mij maar niet los. Ik heb immers nog zoveel te ontdekken in het Oude Egypte. Ik moet en zal elk vraagteken bezoeken. Daarnaast duik ik weer in Fortnite Battle Royale. De nieuwe Fortnitemares-update heeft veel interessante zaken aan de game toegevoegd, waardoor ik weer een reden heb om op medespelers te jagen. Nieuwe voorwerpen, outfits, gliders en andere cosmetisch ongein. Tijd om de ranglijst te beklimmen.

Sander - Op oorlogspad

Ook ik heb afgelopen week volop Wolfenstein 2 gespeeld. Jongens, wat een game zeg. Zelfs als je niet van shooters houdt, kan ik hem nog aanraden. Gewoon op Easy zetten en hup, even door die campaign heen. Kies voor Wyatt! Ik ben alleen nog niet klaar met de wereld van het Derde Rijk redden, want dit weekend ligt Call of Duty: WW2 op mij te wachten! De toon mag dan wel anders zijn, maar het resultaat blijft hetzelfde: lege patronen en een vrije wereld. OO-RAH!

Yvo - Bekijk het maar, Mario

Dat moment dat je erachter komt dat er in Super Mario Odyssey niet 600, maar waarschijnlijk rond de 900 manen te verzamelen zijn. Na een stuk of 576 van die krengen kun je wel spreken van 'bloed, zweet en manen'. Even goede vrienden Mario, maar bekijk het maar met je tig collectibles. Maak je overigens maar geen zorgen om mij, want ik kom zeker niet in een zwart gat terecht. Wolfenstein 2 staat namelijk ongeduldig in mijn Steam-bibliotheek op mij te wachten. En vooruit dan maar: tussendoor is er vast nog wel een gaatje voor PUBG.

Michiel - Herbeleeft de jeugd die hij nooit heeft gehad

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar ik heb eindelijk een SNES Classic Mini te pakken. Als kind heb ik nooit een SNES gehad, dus hoog tijd om eindelijk te ontdekken waarom iedereen zo de loftrompet steekt over die console en zijn topgames. Ik heb al even geproefd van onder andere Donkey Kong Country en Contra 3, maar dit weekend waag ik mij voor het eerst aan de heilige drievuldigheid van Super Mario World, Super Metroid en The Legend of Zelda: A Link to the Past. Iets zegt mij dat mijn leven nadien nooit meer hetzelfde zal zijn...

Johnny - Nazi-jager

Ik heb vorige week keihard gelogen. Wat nou geen tijd om even een stukje te typen? De waarheid is dat ik Wolfenstein 2: The New Colossus niet wou onderbreken. Niet alleen heb ik de game hetzelfde weekend uitgespeeld en menig Übercommander afgemaakt, inmiddels ben ik weer opnieuw begonnen om de Wyatt-tijdlijn te voltooien. DLC interesseert mij normaliter niet, maar ik zit al geduldig te wachten tot het 7 november is en de prequel op The Freedom Chronicles uitkomt. Nazi's neerschieten, laten exploderen of met een bijl in stukken hakken heeft nog nooit zo bevredigend aangevoeld. Mijn innerlijke sadist komt volledig aan zijn trekken.

Nathan - Beklemmend sfeertje

Iedereen heeft het over Wolfenstein 2, maar ik heb nog niet eens voorganger Wolfenstein: The New Order geprobeerd! Dankzij Steam Sharing staat de shooter tot mijn beschikking. Wat houd ik toch van dystopisch-anachronistische verhaallijnen over de nazi's! Of ik maak er een rustige sessie van, maar daarom niet een minder naargeestige. In Papers, Please zijn nog steeds niet alle troosteloze mensen aan mijn loket gepasseerd. Wat houd ik toch van pseudocommunistische verhaallijnen over een dystopie!

Bert - Snort rond in de Odyssey

Ik had het nooit durven denken, maar wat heeft die Mario zijn klauwen in me gezet, zeg. Elke wereld is een speeltuin waarin mijn innerlijke koter helemaal losgaat. Ik heb het grootste deel van de week dan ook in de zetel gelegen en op maantjes gejaagd. Ik vermoed dat het hoofdverhaal bijna ten einde is, maar blijkbaar begint de game pas als je Bowsers trouwfeest hebt gecrasht. Dat wordt dus nog minstens een weekend maantjes plukken, joepie!

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties