Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #43

Wat spelen we dit weekend?

De herfstblaadjes dwarrelen weer van de bomen, dus dat is een goed excuus om jezelf met een stapel games op te sluiten. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan.

Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Yvo - Moet. Alle. Moons. Hebben.

Hoewel PUBG regelmatig mijn vrije tijd gijzelt, kan een besnorde Italiaan nog wel eens roet in het eten gooien. Ik heb Super Mario Odyssey al uitgespeeld, maar daarmee is nog geen eind aan dit heerlijke avontuur gekomen. Integendeel zelfs. Met talloze Moons en Purple Coins verstopt in alle Kingdoms, slaat mijn OCD namelijk genadeloos hard toe. Moet. Alles. Verzamelen.

Sander - PostNL werpt roet in het AAA-eten

Door een probleem met de post ga ik het weekend in zonder de geweldige titels van deze week. Geen Assassin's Creed, geen Mario, geen Wolfenstein, nada! Wat een week om zonder nieuwe releases te zitten. Maar goed, dat geeft me wel kans om m'n backlog in te duiken en ik heb besloten om Final Fantasy 8 weer een kans te geven. Ik ga lekker grinden en op de achtergrond zet ik seizoen 2 van Stranger Things aan. Mij krijg je niet klein, PostNL.

Michiel - Jaagt de rest van de crew over de kling

Ik ben van plan om mij dit weekend nogmaals op XCOM 2 te storten. Mijn vorige twee campagnes zijn vroegtijdig stopgezet omdat andere games prioriteit kregen, maar deze keer ben ik vastbesloten om de eindmeet te halen. Misschien helpt het wel als ik de kernleden van mijn team transformeer in de crew van Eurogamer Benelux? Ik wil mij dan ook op voorhand al verontschuldigen bij Sander, Johnny en de anderen voor de pijnlijke en ongetwijfeld makkelijk te vermijden dood die hen de komende dagen te wachten staat.

Bert - Voor de eerste keer met een loodgieter

Ik moet iets bekennen: ik heb nog nooit een 3D-Mario van het slag Super Mario 64 gespeeld. Platformers, bah - op dingen springen en dan in de afgrond pleuren, nee bedankt. Maar de perfecte scores hebben me overtuigd om Super Mario Odyssey een kans te geven. En voor de eerste keer in mijn leven begint mijn koele houding tegenover platformers af te nemen. Odyssey is namelijk een van de meest vrolijke en hartverwarmende games die ik ooit heb gespeeld. Ongewassen in de zetel liggen met een kop koffie en een besnorde loodgieter; ik kan me geen beter weekend voorstellen.

Marcel - Stort zich in de Egyptische zandbak

Super Mario Odyssey, Wolfenstein 2, Assassin's Creed: Origins en Destiny 2 voor de pc. Wat zijn er in korte tijd toch ontzettend veel mooie games uitgekomen. Helaas is vrije tijd een luxe, dus ik moet het bij een handjevol games houden. Daarom duik ik de komende dagen in de zandbak die Assassin's Creed: Origins heet. Ik vraag mij echt af of de game mijn aandacht voor langere tijd vasthoudt, maar stiekem heb ik er wel vertrouwen in.

Nathan - Blijft in zijn backlog spitten

Far Cry 3 is ten einde, tijd voor wat meer rustgevende momenten. Zo kijk ik hoe het Chloe en Rachel vergaat in de tweede episode van Life is Strange: Before the Storm. Een ontluikende vriendschap en stemmige indiemuziek: meer heb je in een vredig weekend niet nodig. Vanuit mijn backlog is The Vanishing of Ethan Carter me wel heel nadrukkelijk aan het roepen. Zou ik mij eens aan dat mysterie wagen? Of ga ik opnieuw naar Tamriel voor The Elder Scrolls V: Skyrim, een game waarmee je nagenoeg nooit klaar bent? Misschien gooi ik dat dilemma gewoon van tafel en duik ik zoals gewoonlijk de loopgraven van Battlefield 1 in. I love the smell of poison gas on a Sunday morning...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Super Mario Odyssey

Nintendo Switch

See 2 more

XCOM 2

PS4, Xbox One, PC, Mac

XCOM 2: War of the Chosen

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties