Skip to main content

Week-eindbazen #4 over Sherlock Holmes en Hunt: Showdown

Wat spelen we dit weekend?

Het is weer weekend, dus is het tijd voor een nieuwe Week-eindbazen. Hieronder lees je welke games er dit weekend op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Michiel - Keuzestress

Ik heb een enorme vergissing begaan! Enkele weken terug was ik nog laaiend enthousiast over mijn nieuwe Xbox Series X, maar ik besef nu pas wat voor een vergiftigd geschenk dat onding is. Dankzij Xbox Game Pass heb ik plots toegang tot een quasi eindeloos aanbod aan games, en via Quick Resume wissel ik bovendien in een fractie van een seconde tussen al die titels. Een ramp dus voor iemand met de aandachtsspanne van een goudvis zoals ik. Mijn weekends bestaan tegenwoordig dus uit maximum vijf minuten doorbrengen met de ene game, om al snel de volgende een kans te geven terwijl er op de achtergrond nog eens een drietal titels aan het downloaden zijn. Wat een lijdensweg!

Nathan - Onderzoekstress

In tegenstelling tot Michiel wil ik consolideren en Sherlock Holmes: The Devil's Daughter uitspelen. Groot was mijn verbazing toen ik deze week de game startte en zag dat al mijn voortgang weg was. Reden? Door het einde van de overeenkomst tussen Frogwares en Nacon moesten de legale verwijzingen en credits in de game aangepast worden, waardoor de bestaande saves dus ongeldig werden. Gelukkig was ik net op tijd om gebruik te maken van de workaround om m'n oude saves via een oudere 'build' weer op te halen. Je moet al een halve detective zijn om dergelijke fratsen op te lossen…

Marcel - Oh, I'm a cowboy…

Aangezien Final Fantasy 14 de laatste tijd vaak in het nieuws is, heb ik besloten om mijn oude account af te stoffen en eens te kijken waar al die heisa goed voor is. Vooralsnog vermaak ik mij er prima mee. Daarnaast ben ik nog stevig Hunt: Showdown aan het spelen. Met de nieuwe map DeSalle op de Test Server verheug ik mij nu al op de verdubbeling van mijn speeltijd. Hunt: Showdown gaat simpelweg nooit vervelen. Samengeknepen billen tijdens shoot-outs, heerlijke revolvers met een prachtige oomph als je een headshot maakt en bakken sfeer… Hunt is life.

Ben je nog niet uitgelezen? Lees dan ons overzichtsartikel met de beste Xbox Game Pass games die je in 2021 moet spelen.

Read this next