Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #26

Wat spelen we dit weekend?

Week-eindbazen neemt een zomerstop. Vanaf augustus laten we jullie weer weten welke games we in het weekend spelen. Maar hieronder lees je nog welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij dit weekend gaat spelen!

Johnny - Lang verwacht, stil gezwegen, nooit gedacht, toch gekregen

We zijn inmiddels 3 jaar en 140 uur verder, maar dit weekend speel ik dan toch echt The Witcher 3: Wild Hunt uit. Ik ben bij de allerlaatste quest aangekomen, de puntjes zijn op de i gezet en alle losse eindjes zijn aan elkaar geknoopt. Het einde gaat bevrijdend aanvoelen, want ik heb alle vertrouwen in de keuzes die ik in de serie heb gemaakt. CD Projekt RED verdient lof omdat de beslissingen die ik - verspreid over drie games en 260 uur spelen - heb gemaakt ook daadwerkelijk meetellen. Ja, ze zijn klein en niet al te drastisch, maar het is het soort fanservice dat ik waardeer. Uiteraard ga ik na afloop direct verder met Hearts of Stone.

Maakt overuren

Carl - Moet zich haasten

Outlast 2 is op een drafje afgewerkt en maar goed ook. De Outlast 2 review van Randolf vat perfect samen wat er aan de game schort, en naar het einde toe was de ervaring meer frustrerend dan angstaanjagend. Soit, tijd voor de volgende horrorgame. De eerste Silent Hill ligt al heel lang bovenaan mijn backlog-stapel, maar na de onthulling van Resident Evil 2 Remake op E3 heb ik ook zin om die horrorklassieker te spelen. Keuzes, keuzes… Och ja, er is altijd nog Marlow Briggs om in korte stukjes af te werken.

Thrillseeker

Michiel - Ruimschoots te laat voor het feestje

De rest van de redactie steekt al maanden de loftrompet op over de nieuwe God of War. Terwijl iedereen intussen al zijn platinumtrofee beet heeft, zet ik echter nog maar mijn eerste voorzichtige stapjes in de wondere wereld van Midgard. Na een paar uurtjes spelen heb ik al spijt dat ik die game zo lang links heb laten liggen. De gevechten zijn gevarieerd en brutaal, de omgevingen wondermooi. Weer een waardevolle les geleerd dus, volgende keer probeer ik om games te spelen wanneer ze nog relevant zijn. Naar het schijnt is die PlayerUnknown's Battlegrounds tegenwoordig wel hip en cool, dus misschien waag ik mij daar binnenkort eens aan.

Hekkensluiter

Sander - Nagenieten

Ik ben nog een beetje aan het nagenieten van m'n vakantie, maar dat betekent niet dat ik helemaal niets gespeeld heb. Momenteel zet ik m'n tanden in de DLC van Mario + Rabbids, ben ik eindelijk in Anor Londo aangekomen in Dark Souls Remastered en heb ik een klein beginnetje aan Yakuza Kiwami gemaakt. Oh, en ik heb Detroit: Become Human in 2 dagen uitgespeeld. Wat een topgame. Ja, dit was een goeie vakantie!

Vakantieganger

Marcel - Moet wat bekennen

Afgezien van wat previews die binnenkort op de site komen, heb ik eigenlijk de laatste dagen geen games aangeraakt. Nee, ik heb helemaal geen Plague Inc., Borderlands 2, Overwatch of Fallout 4 gespeeld. Naast een drukke agenda heb ik gewoon geen zin om games te spelen, want God of War heeft echt een leegte achtergelaten. Daarnaast zorgt die warme zomerzon ervoor dat ik naar buiten wil. Lekker met een ijskoud biertje in de hand. Nee, de komende dagen wordt er dan ook niet gegamed. Dit weekend ga ik gewoon van de zomer genieten.

Praise the Sun


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls Remastered

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

God of War

PS4, PS2, PC

See 2 more
Awaiting cover image

Resident Evil 2 Remake

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties