Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #12

Wat spelen we dit weekend?

Oude games. Nieuwe games. Maar eigenlijk vooral teveel games. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Marcel - Verwacht een kater

Grote kans dat ik dit weekend even Monster Hunter World in duik om Deviljho neer te maaien. Voor de rest staat er op het gebied van videogames niks spannends op de planning. Mijn agenda is namelijk aardig volgeboekt. Zaterdag ga ik naar het hoge Noorden om daar mijn smaakpapillen met whisky of whiskey te kietelen. Het is maar net waar het vandaan komt. Voor de rest heb ik nog een aantal deadlines, wat ervoor zorgt dat ik de rest van mijn vrije tijd niet achter mijn consoles kruip. Wat zeg je, Carl? Ik heb geen vrije tijd? Volgende week neem ik even vrij. Alsjeblieft?

Yvo - Crimineel goed weekend

Dit weekend breng ik vooral zuipend, vechtend en plunderend door. En tussendoor moet ik ook nog mijn veroordeelde mederedacteur Michiel uit de bajes zien te krijgen. Nee, ik werk niet aan mijn criminele cv. Althans, niet in real-life dan. Ik ga dit weekend namelijk met Sea of Thieves en A Way Out aan de slag. Twee verschillende soorten smaken, maar waarbij samenwerking uiteindelijk de spil van beide games is. Co-op is weer terug van weggeweest en dat vind ik stiekem een behoorlijke geruststelling.

Sander - Doet niet aan piraterij

Dit weekend ga ik weer eens naar een retrogamebeurs om mijn collectie te spekken. Ik ga specifiek op zoek naar consoles die nog niet in mijn collectie zitten, zoals een MSX2 of een SEGA Saturn. Misschien vind ik wel een Vectrex zonder daar een arm en een been aan kwijt te zijn! Ook ben ik aan Demon's Souls begonnen, want het was al snel duidelijk nadat ik Dark Souls 3 had uitgespeeld dat ik nog niet genoeg had geleden. Gelukkig heb ik ook Sea of Thieves nog, en kan ik heerlijk afkoelen door een paar uur op mijn eigen bootje over de zee te dobberen.

Johnny - Geigerteller op tilt

Onlangs heb ik de film Annihilation gezien. Hoewel ik die twee uur van mijn leven nooit meer terugkrijg, deed het mij wel beseffen dat ik het laatste deel uit de S.T.A.L.K.E.R-serie nog moet spelen. Call of Pripyat is inmiddels geïnstalleerd en ik heb alweer mijn eerste uurtjes in de Zone doorgebracht. Hoewel de serie heel wat ruwe kantjes heeft, is de sfeer uitstekend en word je al snel ondergedompeld in een mistroostige wereld zoals ze die alleen in Oost-Europa kunnen maken. Aangezien de lente uitblijft en het nou niet bepaald warm is, ga ik dit weekend eens kijken hoe dicht ik Pripyat kan benaderen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties