Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #11

Wat spelen we dit weekend?

Het wordt weer koud dit weekend, dus dat is altijd een goed excuus om je binnen met een stapel games op te sluiten. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Michiel - Tranen met tuiten

Dark Souls 3 en Final Fantasy 15 plegen nog steeds een collectieve aanval op mijn kostbare vrije tijd. Om toch maar mijn backlog op Steam terug te dringen, heb ik dan maar een paar kortere games uitgekozen waar ik komend weekend werk van wil maken. Zo ga ik aan de slag met Tacoma, de nieuwste game van de makers van Gone Home. Deze keer verken je echter geen verlaten huis, maar een ruimtestation. Benieuwd of deze game dezelfde emotionele impact op mij heeft als Gone home. Ook Last Day of June staat op mijn to-dolijstje, en is naar verluidt ook zo'n emotionele rollercoaster. Ik leg de doos Kleenex alvast klaar.

Yvo - Reuzendoder

Battlefield 1, Wolfenstein 2, CS:GO, PUBG… enkele shooters die ik de afgelopen maanden grijs gespeeld heb. Maar eerlijk gezegd komen shooters momenteel mijn neus uit. Hoog tijd dus om mijn zinnen te verzetten, de PlayStation 4 weer eens af te stoffen en aan mijn backlog te werken. Ik heb in Shadow of the Colossus al een paar uit de kluiten gewassen ploerten naar de grond gewerkt en het smaakt absoluut naar meer. De controls en het camerawerk zorgen soms voor een verhoogde bloeddruk, maar de groteske gevechten begeleid door de meeslepende soundtrack maken het meer dan goed.

Marcel - Niks bijzonders

Laat ik het zo zeggen. Dit weekend speel ik niks bijzonders. Geen grote AAA-titels of fantastische games die bij ons badges verdienen. Want dit weekend speel ik samen met een maat een aantal potjes Paladins. Je weet wel, die Hero Shooter die wel wat weg heeft van Overwatch. Die game waar ik het een aantal Week-eindbazen terug over had. Stiekem vind ik die na 10 uur speeltijd nog steeds wel lekker spelen, dus is het naast Monster Hunter World mijn go-to-multiplayergame geworden. Eventjes wat simpel vermaak.

Sander - Eindstreep

Na avonden ploeteren is het einde van Dark Souls 3 in zicht, dus dit weekend zet ik alles op alles om dat te behalen. Ondertussen ga ik ook stukje bij beetje door Super Metroid op m'n SNES Classic, in een poging om m'n pile of shame wat te verkleinen. Maar ik ben ook al aan het kijken wat ik hierna ga spelen. Baldur's Gate misschien, of eindelijk eens The Witcher 3. Als ik maar even pauze kan nemen van die onderdrukkende stress die Dark Souls 3 me geeft, voordat het verlangen om terug te gaan naar de DLC weer inkickt. Is dit stockholmsyndroom? Help.

Nathan - Moet nodig Steam aflaten

Na een onderonsje met enkele Skaven-ratten in Warhammer: Vermintide 2 en een buitenaardse missie in Surviving Mars kan ik me weer op een rustige bezigheid concentreren. De bonusepisode van Life is Strange: Before the Storm moet ik nu toch nodig uitspelen. Daarin wordt een en ander duidelijk over het afscheid tussen Chloe en Max. Net als Michiel zet ik daarom al mijn zakdoekendoos klaar. Daarnaast wil ik de indie- en pixelartgame Please, Don't Touch Anything nog een kans geven. Het enige wat je in het begin te zien krijgt is een paneel met een rode knop, maar er zijn 25 mogelijke eindes. De kans is echter groot dat mijn vriendin me weer aanmaant om Battlefield 1 te spelen, zodat zij kan meegenieten. Als gentleman ga ik daar natuurlijk graag op in.


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls III

Video Game

Life is Strange Before the Storm

PS4, Xbox One, PC

See 3 more
Awaiting cover image

Paladins: Champions of the Realm

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Shadow of the Colossus

PS4, PS2

Tacoma

Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties