Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Webwinkels vervroegen verkoop Final Fantasy 7 Remake

Midgar komt nu wel heel dichtbij.

Verschillende webwinkels starten vroeger met de verspreiding van hun fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake. Eerder deze week meldde Square Enix al dat de game vervroegd wordt verscheept naar sommige landen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar game op tijd heeft. Verschillende winkels voegen nu de daad bij het woord en beginnen alvast met de verspreiding.

Wie Final Fantasy 7 Remake op bol.com koopt, mag de game vanaf zaterdag 4 april in de bus verwachten. Ook andere winkels zoals Game Mania en Amazon laten weten dat ze deze week nog beginnen met de game te verspreiden.

Bekijk op YouTube

De digitale release van de game blijft voorlopig op 10 april, al is ook dat onder voorbehoud. Square Enix laat je immers vanaf vandaag al de game preloaden, terwijl dat normaal gezien pas vanaf 7 april kon. Mogelijk heeft dat te maken met de vertraagde downloadsnelheden voor het PlayStation Network, maar evengoed wordt de digitale release van de game vervroegd.

Sowieso zullen veel fans de komende dagen moeite hebben om spoilers voor de game te ontwijken. Final Fantasy 7 Remake is immer nu al in het bezit van enkele fans. Websites zoals Reddit nemen wel maatregelen om de verspreiding van spoilers tegen te gaan.

Read this next