Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Weavile en Charizard aangekondigd voor Pokkén Tournament

Knok(k)émon.

Weavile en Charizard treden aan als speelbare Pokémon in Pokkén Tournament. Ontwikkelaar Bandai Namco kondigt dit in een stream aan.

Pokkén Tournament telt daarmee acht speelbare Pokémon. Eerder werd al bekendgemaakt dat je met Pikachu, Machamp, Gengar, Suicune, Gardevoir en Lucario op de vuist kunt gaan.

Daarnaast zijn Jirachi en Whimsicott als Support Pokémon bekendgemaakt. Ze vullen daarmee Snivy, Lapras, Emolga, Fennekin, Frogadier en Eevee aan. Een Support Pokémon kun je tijdens het gevecht inzetten om je te helpen.

Pokkén Tournament is een 3D fighter en lanceert op 16 juli in de Japanse arcadehallen. Het is nog niet bekend of de game naar het Westen komt. Ook een release op console is nog niet duidelijk.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties