Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

We Happy Few krijgt een fysieke release

Met Gearbox Publishing als uitgever.

Gearbox Publishing kondigt aan dat We Happy Few een fysieke release krijgt. De game komt op 13 april uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De survival horror game is sinds vorig jaar beschikbaar op Steam Early Access en Xbox One Game Preview. Ontwikkelaar Compulsion Games staat in voor de digitale release van de volledige game op alle platformen. Gearbox Publishing verzorgt alleen de fysieke uitgave.

De overeenkomst zorgt ervoor dat We Happy Few een stuk groter wordt dan oorspronkelijk gepland. De game krijgt onder andere een uitgebreide story campaign die je met drie verschillende personages kunt spelen.

Iedereen die We Happy Few reeds heeft gekocht, krijgt de volledige game gratis. Indien je de game vooraf bestelt, krijg je direct toegang tot de alfa versie op de pc en de Xbox One. PlayStation 4-eigenaren kunnen van deze actie geen gebruik maken.

Onlangs raakte ook bekend dat er een We Happy Few film aankomt.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties