Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

We geven vijf maal Prototype 2 weg!

PS3- en X360-versies voor onze Facebookfans.

Er komt maar geen eind aan de weggeefacties op Eurogamer Benelux. Deze keer mogen we maar liefst 3 PS3-versies en 2 X360-versies van Prototype 2 weggeven aan onze Facebookfans!

Wat moet je doen om kans te maken op een exemplaar van deze actiegame? Heel eenvoudig: fan worden van onze Eurogamer Benelux Facebookpagina en de status over deze wedstrijd 'liken'! Wie de status deelt met zijn vrienden maakt dubbel zoveel kans en vergeet ook zeker niet in de comments te specificiëren of je liever kans maakt op een PS3- dan wel een X360-exemplaar van Prototype 2.

Meer weten over Prototype 2? Aarzel niet om onze review te lezen. Volgens onze nieuwe redacteur Niels is Prototype 2 een game die ondanks zijn gebreken toch voor heel wat plezier kan zorgen! Meer dan de moeite dus om fan te worden van onze Facebookpagina.

Deze actie eindigt op woensdagavond 16 mei om 23u59.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties