Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

We geven twee exemplaren van Battlefield 1 weg!

Voor jou en je beste....vriend? Buurman?

Hoera, het is december! De maand van vrijgevigheid, saamhorigheid en cadeaus. Eurogamer Benelux is nu al vervuld van de kerstboodschap en geeft daarom twee exemplaren van Battlefield 1 op een plaform naar keuze weg. Liefde is immers een slagveld.

We horen jullie al denken: 'waarom twee exemplaren?' Nou, het is heel simpel. We willen jou en je beste vriend/buschauffeur/aartsvijand de kans geven om de feestdagen op de best mogelijk manier door te brengen: in een modderig digitaal loopgraf. Gezellig!

Om kans te kunnen maken op de twee Battlefield 1-exemplaren, dien je je eerst te abonneren op het immer fantastische Eurogamer Benelux YouTube-kanaal. Wij wachten wel.

Vervolgens laat je bij onderstaande video een bericht achter waarin je antwoord geeft op de volgende vraag: welke tactiek zouden jij en je beste vriend gebruiken om zoveel mogelijk vijanden in Battlefield 1 te verslaan?

De winnaar van de twee exemplaren van Battlefield 1 wordt willekeurig gekozen uit onze YouTube-subscribers en hun comments onder het YouTube-filmpje. Veel succes!

Battlefield 1 is eind oktober uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Yvo zijn Battlefield 1 review lees je hier nog eens.

Meer over de game weten? Raadpleeg dan ons uitgebreid overzicht van alle Battlefield 1 info die je moet weten.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties