Skip to main content

We geven The Crew: Wild Run closed beta keys weg!

Ontvang je key onmiddellijk en krijg een voorproefje van de uitbreiding.

We geven in samenwerking met Ubisoft 300 keys weg voor de gesloten bèta van The Crew: Wild Run! Deze loopt van 15 oktober tot en met 19 oktober.

En we hebben meer goed nieuws: je hebt de originele game helemaal niet nodig om deze uitbreiding te spelen. Je kan deze gelegenheid dus ook gebruiken om eens kennis te maken met The Crew. In zijn The Crew review noemde onze race-specialist Carl het alvast de ultieme roadtrip.

Gamers die de gesloten bèta spelen krijgen als eerste een voorproefje van de nieuwe toevoegingen die de Wild Run-uitbreiding te bieden heeft. Zo kan je aan de slag met de nieuwe Monster Trucks, Drift Cars en Dragsters alsook met motorbikes. Wanneer je klaar bent met de zes PvE- en zeven PvP-missies die de closed beta rijk is, zijn er nog altijd de vele FreeDrive challenges en stunts om te voltooien. Ook kan je als eerste de grafische update en het helemaal nieuwe weer-systeem ervaren.

Surf naar onze The Crew: Wild Run closed beta key weggeefpagina om onmiddellijk je key te bemachtigen!

Belangrijk om te weten is dat je de game vanaf 14 oktober 18u00 kan pre-loaden op je pc. Pas vanaf 15 oktober 12u00 kan je de beta ook pas daadwerkelijk opstarten.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Read this next