Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

We geven een exemplaar van Pokémon Sun of Pokémon Moon weg!

Maar welke van de twee kies je?

Enige tijd geleden is Eurogamer Benelux begonnen met een eigen YouTube-kanaal. Omdat we graag onze feestvreugde met iedereen willen delen, geven we deze week een exemplaar van Pokémon Sun of Pokémon Moon weg!

Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen! Om kans te maken op een gratis exemplaar van Pokémon Sun of Moon, dien je je eerst te abonneren op het officiële Eurogamer Benelux YouTube-kanaal.

Vervolgens laat je bij onderstaande video een bericht achter waarin je aangeeft welke videocontent je in de toekomst graag van ons supergetalenteerde YouTube-team zou willen zien. Geen idee is te mal. Wedstrijdje taarten door de WC spoelen? Waarom ook niet!

De winnaar van het gratis exemplaar van Pokémon Sun of Moon wordt willekeurig gekozen uit onze YouTube-subscribers en hun comments onder het YouTube-filmpje. Veel succes!

Cover image for YouTube videoWIN POKEMON SUN & MOON

Pokémon Sun en Moon komen op 23 november uit voor de Nintendo 3DS. Bert zijn Pokémon Sun en Moon review en onze Pokémon Sun en Moon tips lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Sun and Moon

Video Game

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties