Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

We geven 100 beta keys voor RIFT weg

Krijg VIP-access tot deze aankomende MMORPG!

Vanaf vandaag mogen we op Eurogamer België in samenwerking met Ubisoft maar liefst honderd VIP-beta keys weggeven voor de aankomende MMORPG RIFT.

Zie je dit gratis cadeau wel zitten? Mail dan als de bliksem je gebruikersnaam waaronder je op Eurogamer België schuil gaat door naar info@eurogamer.be. Vergeet als onderwerp niet het woord "RIFT" te vermelden, zodat we je mailtje kunnen terugvinden tussen ons dagelijks mailverkeer.

Heb je nog geen account aangemaakt op Eurogamer België waardoor je kans maakt op een van deze honderd keys, dan kun je dat hier nog steeds doen.

Om na de ontvangst van je persoonlijke code deel te nemen aan de beta van RIFT moet je een account aanmaken op www.riftgame.com/BetaSignup, om daar vervolgens je unieke code in te geven.

De beta zal doorgaan op drie verschillende data: de eerste start op 25 januari (vandaag dus!) en duurt drie dagen, opnieuw vanaf 4 februari gedurende drie dagen en om af te sluiten mag je ook nog eens op 14 februari de wereld van RIFT gaan verkennen. De honderd te winnen codes geven je op alle data als VIP toegang tot de beta.

De eerste honderd gelukkigen krijgen van ons een reply op hun e-mail, met daarin de code en nog eens alle informatie omtrent de activatie.

Veel geluk, en happy gaming!

RIFT verschijnt op 4 maart exclusief voor de PC. Verwacht binnenkort heel wat meer informatie over deze interessant uitziende MMORPG op Eurogamer België!

Getagged als

Over de auteur

Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Redactielid

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties