Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs Legion verhaal toegelicht

Om naar uit te kijken.

Tijdens de Ubisoft Forward persconferentie heeft de uitgever nieuwe informatie onthuld over het achtergrondverhaal van Watch Dogs Legion. Zo weten we nu dat de stad Londen zo goed als volledig komaf maakt met individuele vrijheden na een terroristische aanval.

Een private veiligheidsorganisatie genaamd Albion controleert alles en iedereen om de terrorist op te sporen. In de trailer ontmoeten we ook Albion-CEO Nigel Cass.

Albion is echter niet de enige organisatie waarmee je in conflict komt. Daarnaast neem je ook op tegen Mary Kelley, de leidster van een misdaadorganisatie die illegale goederen verhandelt via 'the dark web'. Het is aan jou om een verzetsbeweging op de te bouwen en Albion en Kelley het leven zuur te maken.

Kijk je uit naar de game? Op onze site lees je alles over de Watch Dogs Legion gameplay.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties