Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs patch herstelt corrupte save files

Helpt ook bij online problemen en prestaties op pc.

Ubisoft heeft een grote patch voor Watch Dogs vrijgegeven die binnenkort op alle platformen waarop de game uit is te downloaden is. Door een fout bij het laden liepen sommige save files bij 90% vast, waardoor spelers niet verder konden spelen. Hoewel de patch nu die savebestanden redt, zijn sommige verzamelobjecten niet terug te halen.

De patch verhelpt ook connectieproblemen met betrekking tot het toetreden tot online sessies. Fouten die het verloop van bepaalde missies tegenhielden, zijn ook opgelost.

De meeste oplossingen zijn op de pc gericht. Ubisoft wist grafische fouten uit en verbetert de prestaties en de controls. In het bijzonder zijn er aanpassingen voor de muis en de gamepad. De volledige lijst met bugfixes voor Watch Dogs vind je op het forum van Ubisoft.

Voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 is de patch direct te downloaden. Binnenkort volgt deze eerst voor de pc en daarna voor de Xbox 360 en Xbox One. Eerder speculeerde Ubisoft nog over de releasedatum van de Watch Dogs patch en werd duidelijk dat het fixen van de game de hoogste prioriteit heeft.

Over de auteur

Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen