Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs: Legion krijgt DLC met Aiden Pearce in de hoofdrol

Verzet wordt bijgestaan door oude bekende.

De Season Pass voor Watch Dogs: Legion bevat een DLC die rond Watch Dogs 1-protagonist Aiden Pearce draait. Dat maakte Ubisoft bekend tijdens de meest recente Ubisoft Forward stream.

In de bijbehorende trailer zie je hoe een iets oudere Pearce zich aansluit bij het Dedsec-verzet dat London probeert te bevrijden uit de klauwen van Albion. Hij is verder niets veranderd en toont waarom men hem niet over het hoofd kan zien.

Aiden Pearce is een volledig speelbaar personage en hoort bij de post-launch content voor Watch Dogs: Legion. Wanneer de DLC rond de Watch Dogs 1-protagonist precies uitkomt, onthulde Ubisoft niet.

Naast Aiden Pearce onthulde Ubisoft ook meer details rond het rekruteren van nieuwe personages voor Dedsec. Zo krijg je meer informatie over de eigenschappen van je personages en hoe die in je voordeel kunnen werken.

Als laatste onthult Ubisoft dat de Britse rapper Stormzy een eigen missie krijgt in Watch Dogs: Legion. Die missie heet Fall on my Enemies en is vernoemd naar een nummer van de rapper. De videoclip van het nummer Rainfall is ook gebaseerd op de game.

Stormzy vindt naar eigen zeggen de thematieken van Watch Dogs: Legion heel belangrijk. Zo wil hij 'onderdrukte mensen een stem geven en machtige figuren op hun daden wijzen'.

Wil je graag nog meer weten over de bovenstaande game? Check dan zeker onze website, want daar vind je alles over Watch Dogs: Legion.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties