Skip to main content

Watch Dogs 2 - Volgers en onderzoekspunten verdienen

Fanbase.

Snel volgers in Watch Dogs 2 verdienen? Dit zijn de makkelijkste manieren.

Veel volgers op sociale media hebben, is een heet onderwerp de dag van vandaag. Zo heet zelfs dat Ubisoft er voor gekozen heeft om het in Watch Dogs 2 centraal aan bod te laten komen. Met een drone rondvliegen, auto's hacken en gesloten deuren forceren - al deze vaardigheden zijn afhankelijk van het aantal volgers die Marcus Holloway en DedSec verzamel.

In andere woorden: hoe meer volgers je hebt, hoe meer je in de game kunt doen. Dit leidt tot betere hacking-skills, betere gadgets en meer opties tijdens gevechten.

Watch Dogs 2 - Wat doen volgers?

Volgers tellen in Watch Dogs 2 net als ervaringspunten in andere games. Je stijgt een level van zodra je een zeker aantal volgers overschrijdt. Dit levert je onderzoekspunten op die je in de Research-app in nieuwe vaardigheden investeert.

In de open wereld vind je verschillende plaatsen die je voor extra onderzoekspunten kunt hacken, maar deze zijn vaak moeilijk te bereiken. De beste manier om meer onderzoekspunten te verzamelen is dus door in level te stijgen. Door meer volgers te verzamelen.

Er gaan geruchten dat volgers ook nieuwe activiteiten unlocken, maar dit blijkt volgens onze ervaring niet te kloppen. Nieuwe activiteiten hangen samen met je progressie door hoofdmissies. Dit kan natuurlijk ook zijn omdat deze missies je met een grote hoeveelheid volgers belonen.

Watch Dogs 2 - Snel meer volgers krijgen

Bijna alles wat je in Watch Dogs 2 doet levert je volgers op. Maar je kunt er natuurlijk altijd wat meer gebruiken. Dit zijn alle manieren om volgers te verzamelen:

Hoofdmissies

Dit is waarschijnlijk de makkelijkste manier om volgers te krijgen. Het aantal varieert, maar doorgaans krijg je een grote hoeveelheid volgers na elke missie. Het aantal volgers dat je krijgt ligt tijdens de eerste missies ergens 27.000 en 46.000. Deze getallen mag je doorheen heel de game verwachten. Behalve aan het einde: de laatste hoofdmissie levert 402.800 volgers op.

Nevenmissies

Bijna identiek met de hoofdmissies. Het aantal volgers hangt van de missie af, maar meestal zijn het bedragen van vijf cijfers. Nevenmissies vormen dus een goede toevoer van volgers, zonder dat je er veel moeite voor moet doen.

Online missies

Het aantal volgers dat je van deze missies krijgt varieert sterk, maar doorgaans zijn ze zeker de moeite waard. Bij deze online missies zijn de enige waarbij je moeilijkheidsgraad kunt instellen. Het aantal volgers je verdient stijgt met hoe moeilijker de missie wordt. Deze online missies worden willekeurig gegenereerd en kunnen dus eindeloos worden herhaald. Dit betekent natuurlijk dat ze ideaal zijn om snel volgers te farmen, ook als je alleen speelt.

Andere multiplayer activiteiten

Net als online missies (die je op je eentje kunt doen) krijg je volgers voor andere multiplayer activiteiten. Het aantal hangt van de activiteit af: Premiejager missies leveren tussen de 5.000 en 25.000 volgers op. Hack-invasies geven je 4.000 à 14.000. Je moet de online activiteit starten en op andere spelers wachten. Afhankelijk van hoe lang dit duurt, kun je dus makkelijk volgers verzamelen. Zelfs sneller dan bij de hoofdmissies.

Driver: SF

Deze korte opdrachten waar je van punt A naar punt B moet rijden, leveren tussen de 6.000 en 11.000 volgers op. Het exacte aantal hangt van je star rating af. Sommige van deze missies nemen maar 5 minuten in beslag en zijn dus een snelle manier om wat extra volgers te verdienen.


Meer Watch Dogs 2 tips:

Watch Dogs 2 - Snel geld verdienen en uitgeven

Watch Dogs 2 - Cruciale data locaties vinden

Watch Dogs 2 tips en walkthrough


Scout X

Door een selfie op specifieke locaties te nemen, krijg je 8.000 volgers. Hoewel dat dit makkelijk klinkt, moet je het enkel doen als je in de buurt van de aangewezen plaats bent. We raden je aan om niet te veel op de Scout X missies te rekenen bij het verhogen van je volgers. De beloning is namelijk simpelweg te klein voor de tijd die je er in moet stoppen. Als je smartphone trilt terwijl je naar een missie onderweg bent, check dan even de Scout X-app om te kijken welke locatie in de buurt is en beslis zelf of de omweg waard is.

Races

Tenslotte zijn er nog de optionele races. Of je nu met een drone, boot, motor of eKart racet, je krijgt steeds een kleine beloning in de vorm van volgers en geld. Het exacte aantal hangt af van welke medaille je verdient. Een gouden medaille in een motocross-race levert 11.000 volgers op. Niet slecht voor een snelle race.

Read this next