Skip to main content

Watch Dogs 2 - Tutorial, Wandeling in het park, Kunst is onbetaalbaar

Niet mijn religie.

Vind Sitara in Hackerspace. Nadat je met je collega's hebt gepraat, is New Dawn je nieuwe doelwit. Ontmoet Sitara bij de New Dawn demonstratie. Je doel is om het New Dawn hoofdkwartier te infiltreren. Je vindt aan de oostelijke en westelijke kanten van het gebouw roosters om je drone in te sturen. In het noorden vind je ook een achterdeur. Stuur je drone door een van de roosters en hack de laptop bij de receptie. Dit levert een toegangssleutel op. Ga via de trap naast de receptie naar de hoogste verdieping. Lok met behulp van de stroomkast de wachter weg en hack de computer. Gebruik al je snufjes om de wachters bezig te houden zodat ze je niet zien, anders eindigt dit in een bloedbad. Je kunt de computer ook met Marcus in plaats van de drone hacken. Klim op de kraan naast het gebouw om het kantoor met de computer te bereiken.

Ga naar het interview met Jimmy Siska. Je contact geeft je een New Dawn uniform doe je nodig hebt om het interview te doen. Na het filmpje met Siska ontmoet je Miranda Comey op het strand. Hierna rijd je voorzichtig met drone vanuit het noorden in het new Dawn-complex. Ontwijk alle oppositie en gebruik Nethack om de wachter met de toegangscode te vinden. Bemachtig deze voorzichtig en rijdt naar een kleine hut ten zuiden van het complex. Nu weet je waar Jimmy Siska zich bevindt: in een huis ten zuiden van je locatie. Sluip als Marcus langs het oosten van het complex naar je objective in het zuiden. Klim op de rotsen om over het hek te klimmen. Lok de wachters weg en klim op via het voertuig op het balkon van de kamer waar Jimmy zit. Bevrijd hem en ontsnap uit het complex via dezelfde route.


Ga terug naar: Watch Dogs 2 tips en walkthrough

Meer Watch Dogs 2 tips:

Watch Dogs 2 - Volgers en onderzoekspunten verdienen

Watch Dogs 2 - Snel geld verdienen en uitgeven

Watch Dogs 2 - Cruciale data locaties vinden


New Dawn tempel netwerk-bypass puzzel oplossing

Zoek Jimmy Siska op het uitkijkpunt. Je moet de Soemerische tabletten in de New Dawn tempel vinden. Sluip in de tuin en zoek een kleine hut ten oosten van de tempel. Hack hier de laptop om toegang te krijgen. Neem de trap in de tempel en los de netwerk-bypass puzzel in de New Dawn tempel op.

De oplossing zie je in de screenshots. De velden met een slot hebben stroom van de zijkanten met een pijl nodig. Gebruik de schakelaars tot dit klaar is. Hierna markeer en breek je de sloten. Deze worden op hun beurt door nieuwe schakelaars vervangen. Gebruik deze om de data flow verder te zetten.

In het algemeen moet je er voor zorgen dat blauwe lijnen bij het altaar rood worden. Aan het einde open je de sloten in de grond om de data naar de console te leiden. Ga tenslotte voor de console staan en hack deze. Neem de geheime lift naar de kelder en neem de Soemerische tabletten en enkele audiobestanden.

Read this next