Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs 2 - Tutorial, Wandeling in het park, Kunst is onbetaalbaar

De cyberoorlog begint.

Volg de instructies om de besturing gewoon te worden. Schakel beide wachters op het parkeerterrein uit, of ontwijk ze gewoon. Als je bij je doelwit komt, gebruik je de profiling function (L1 op PlayStation 4 of LB op Xbox One) om te kijken naar waar de stroomkabel leidt. Op het dak moet je het apparaat hacken om toegang tot het deurslot te krijgen. Ga terug naar beneden en gebruik je smartphone (X of A) om de deur te openen.

Schakel de volgende twee wachters uit en ga naar de volgende gesloten deur. Ga door de verschillende camera's tot je een laptop ziet. Hack hem door de camera om de toegangscode tot de deur te krijgen. Ga de trap in het noorden van de kamer op. Schakel de twee wachters uit en gebruik de camera's om te kijken of er een derde op komst is. Als dit het geval is, schakel je hem ook uit. Hack vervolgens de server en klim naar het objective.

Ga naar de control room vol schermen en start de netwerk-bypass puzzel. Volg de rode lijn en schakel de connection punts in zodat de data kan verder stromen. Hierna hack je de terminal en verwijder je je profiel. Na het filmpje, hack je de stroomkast tegen de muur om de wachter te lokken. Schakel hem met een elektrische schok uit.

Ga terug naar beneden en verlaat het complex.


Je wordt in een vreemd bed wakker. Upload alle beschikbare apps naar je nieuwe smartphone en open de map. Markeer de eerste klerenwinkel die je in Marina vindt. Ga er naartoe, koop een nieuwe broek en ga naar Hackerspace. Gebruik de deur achtereen de GG&G winkel om de kelder binnen te gaan. Praat na het filmpje met Wrench en open de Research-app. Spendeer Research Points om nieuwe skills te unlocken. Volg de instructies en je krijgt de jumper drone en een pistool. Praat met Horatio, Josh en het meisje.


Volgende Watch Dogs 2 hoofdmissie: Watch Dogs 2 - Cyberdriver

Ga terug naar: Watch Dogs 2 tips en walkthrough

Meer Watch Dogs 2 tips:

Watch Dogs 2 - Volgers en onderzoekspunten verdienen

Watch Dogs 2 - Snel geld verdienen en uitgeven

Watch Dogs 2 - Cruciale data locaties vinden


Wandeling in het park

Gebruik de nieuwe DedSec-app om de nieuwe missie te starten.

Activeer NetHack mode in het park door de rechterstick in de duwen. Zoek het oranje signaal, die naar de eerste neven missie leidt.

Kunst is onbetaalbaar

Hack Bobo Dakes' smartphone in San Mateo.

Ga naar de bestemming op je map en besluip Bobo Dakes. Hack zijn smartphone. Je collega's gebruiken de nieuwe track om een Bobo soundboard te maken. Deze gebruik je in het volgende deel van de missie.

Ga naar de villa van Gene Carcani. Hack de ctOS server aan de oostkant van het huis. Upload virussen naar de twee computers in de living en hack zijn telefoon. De rest gebeurt vanzelf.

Over de auteur

Redactie avatar

Redactie

Redactielid

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties

More On Watch Dogs 2

Meest recente artikelen