Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs 2 tips en walkthrough

Alle hoofd- en nevenmissies. Netwerk-bypasses en collectibles.

Het is vreemd hoe de geschiedenis zich herhaalt: de eerste Assassin's Creed was weg geen daverend succes en kon zijn potentieel niet vervullen. Later games in de reeks maakte dit echter meer dan goed. Hetzelfde is nu met de Watch Dogs-games aan het gebeuren: Watch Dogs 2 is pakken beter dan dan eerste game en levert een leuke open world waarin heel te vinden en te ontdekken valt.

Maar je moet heel wat tijd en moeite opofferen om alle Watch Dogs 2 geheimen te vinden. In deze gids en walkthrough vertellen we je hoe je alle hoofdmissies doorloopt. Daarnaast geven we ook alle oplossingen voor de netwerk puzzels, delen we tips om de nevenmissies te voltooien en hoe je snel geld en volgers krijgt. Daarnaast vertellen we je alles over de multiplayer en hoe je alle onderzoekspunten, cruciale data, kledingstukken, schilderwerk en Scout X-locaties vindt. Tenslotte vertellen we hier ook hoe je alle songs met je SongSneak music app naar je smartphone upload.


Watch Dogs 2 - Walkthrough: Hoofdmissies en netwerk-bypasses puzzels

Watch Dogs 2 vertelt het verhaal over de strijd van de hackersgroep DedSec tegen de technologiereus Blume en diens concurrenten. De eerste game was erger donker, maar het vervolg neemt zichzelf helemaal niet zo serieus. Het resultaat is een luchtige game, hoewel dat het verhaal en de personages na een tijdje toch saai worden. Toch blijft Watch Dogs 2 de moeite waard om te spelen.

Watch Dogs 2 - Tutorial, Wandeling in het park, Kunst is onbetaalbaar

Watch Dogs 2 - Cyberdriver

Watch Dogs 2 - Valse start, New Dawn tempel netwerk-bypass puzzel

Meer binnenkort!

Nevenmissies

Simpelweg van missie naar missie gaan wordt al snel saai. Je mist een heleboel potentiële volgers die je goed kunt gebruiken in je gevecht tegen Blume. Doe je zelf dus een plezier en voltooi af en toe een nevenmissie. Deze zijn bovendien vaak goed geschreven en leiden tot enkele memorabele momenten. We leggen uit hoe je de missies voltooit en waar je ze kunt vinden.

Binnenkort!


Geld en volgers verdienen

Volgers zijn je kostbaarste bezit in Watch Dogs 2. Zij beslissen wanneer je een verse lading onderzoekspunten krijgt en hoe dicht je bij de finale confrontatie met Blume komt. Gelukkig is het in deze moderne tijd dankzij het internet niet moeilijk om trouwe fans te verzamelen. Maar naast volgers heb je natuurlijk ook geld nodig. Alles van wagens tot wapens die je met de 3D printer in Hackerspace zelf maakt, kosten geld.

Watch Dogs 2 - Volgers en onderzoekspunten verdienen

Watch Dogs 2 - Snel geld verdienen en uitgeven


Alle verborgen onderzoekspunten vinden

Watch Dogs 2 heeft een uitgebreide skill tree die je vindt in de research-app op je smartphone. Je hebt echter een zeker aantal volgers nodig om onderzoekspunten. Maar je kunt verborgen onderzoekspunten in de straten van San Francisco vinden. We leggen je stap voor stap uit hoe je al deze geheimen bemachtigt. Je ontdekt ze door je Nethack te gebruiken, waarna ze als witte schedels op een zwarte achtergrond op de map verschijnen. Deze objecten moet je hacken om extra onderzoekspunten te krijgen. Soms vind je ze in gewoon in de open lucht, maar meestal moet je goed zoeken of zijn ze moeilijk te bereiken.

Binnenkort!


Alle cruciale data vinden

Naast onderzoekspunten is ook cruciale data noodzakelijk voor Marcus zijn ontwikkeling. Om al je skills te unlocken heb je specifieke cruciale data nodig. Gebruik Nethack om ze op je map te markeren. Je herkent de data aan de witte schedel op een groene achtergrond.

Watch Dogs 2 - Cruciale data locaties vinden


Alle schilderwerken vinden

Een schilderwerk verandert je mooie auto in een spetterende bolide. Dit is tenminste wat de jongens en meisjes van DedSec geloven. Met de volgende pagina van onze Watch Dogs 2 walkthrough en tips verzamel je ze allemaal. Als je ze met je Nethack ontdekt, verschijnt schilderwerk als een spuitbus-icoon op je map.

Binnenkort!


Alle kledingstukken vinden

Iedereen weet dat hackers altijd ongelooflijk hip gekleed zijn. Het is dan ook niet toevallig dat de Bay Area bezaaid ligt met verborgen kledingstukken. Deze kledij worden op je map weergegeven als een icoon van een blauw shirt, nadat je ze met Nethack hebt gevonden uiteraard. Nu moet je er enkel nog achter komen hoe je die t-shirts, broeken en petjes bemachtigt.

Binnenkort!


Hoe SongSneak werkt

Tijdens het cruisen door de stad heb je natuurlijk wat goede muziek. Watch Dogs 2 zit gelukkig vol met goede deuntjes. We leggen hoe je snel de meeste songs vindt.

Binnenkort!


Alle Scout X locaties en wat ze doen

Dit soort open-world game biedt altijd ook een vleugje virtueel toerisme en Watch Dogs 2 eert deze traditie met de Scout X feature. Hou je ogen dus open tijdens je tochtjes doorheen San Francisco. We vertellen je alles wat je over de Scout X-app en locaties moet weten.

Binnenkort!


Wordt vervolgd...

We updaten deze Watch Dogs 2 tips van zodra er nieuwe vragen de kop opsteken. Watch Dogs 2 is immers een erg uitgebreide game waarin meer te ontdekken valt dan op het eerste zicht duidelijk is. Als je specifieke vragen hebt, laat je dan in de comments horen!

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties