Skip to main content

Watch Dogs 2 - Snel geld verdienen en uitgeven

Bitch better have my money.

Meer geld in Watch Dogs 2 nodig? Dit zijn de meest lucratieve opties.

Geld is belangrijk in Watch Dogs 2. Je kunt dan wel geen plezier kopen, maar met je zuurverdiende centen koop je nieuwe snufjes die je missies heel wat makkelijker maken. En natuurlijk kun je wat extra centjes spenderen aan een nieuwe outfit.

Gelukkig zijn er heel wat verschillende manieren om geld te verdienen. Je kunt niet in een keer enkele miljoenen opstrijken, maar met onze tips word je sneller rijk dan verwacht. Maar geld moet rollen, daarom leggen we eerst uit waarin je het best investeert.

Watch Dogs 2 - Wat eerst kopen?

In Watch Dogs 2 spendeer je het meeste van je geld aan visuele verbeteringen. Of om het simpel te zeggen: je koopt ofwel kledingstukken in een van vele winkels, automaten of kiosks, of een nieuwe schilderbeurt voor je auto.

Waar je wagens, motors en andere voertuigen koopt zoek je in de 'Auto op bestelling' -app. Prijzen variëren van goedkoop tot erg duur. Natuurlijk kun je deze legale aankopen ook gewoon negeren en je voertuigen stelen. Of gewoon fast travel gebruiken. Als je echt geld te veel hebt, zijn nieuwe voertuigen echter een perfecte manier om snel van je geld af te geraken.

Naast voertuigen geef je ook veel geld aan je uitrusting uit. Nieuwe wapens en de Quadcopter (je belangrijkste aankoop ooit!) kosten heel wat geld. De Quadcopter kost bijvoorbeeld 67.500 dollar, maar het is een uitstekende investering waarmee van op een afstand kunt bespioneren en hacken. Erg handig om al die verborgen cruciale data te vinden.

De meeste aankopen in Watch Dogs 2 zijn dus niet goedkoop, maar ze maken je leven wel een pak makkelijker. Dus, je hebt heel wat cash nodig.


Meer Watch Dogs 2 tips:

Watch Dogs 2 - Volgers en onderzoekspunten verdienen

Watch Dogs 2 - Cruciale data locaties vinden

Watch Dogs 2 tips en walkthrough


Watch Dogs 2 - Snel geld verdienen

Missies leveren een heleboel volgers op, maar brengen geen geld in het laatje. Poen moet je in de wereld zelf verdienen. De volgende manieren leveren je het snelst een gezonde som op.

Pandjeshuis

Tijdens je avonturen plunder je heel wat kostbare bezittingen, meestal tijdens missies of als je een auto steelt. Deze zaken verkoop je in een pandjeshuis.

Bankrekening hacken

Het is je vast al opgevallen dat je de bankrekening van NPC's kunt plunderen. Meestal levert dit slechts een beperkte som op, maar de rijkere inwoners leveren je al snel 500 dollar op. Unlock in de Social Engineering techtree de 'Verbeterde profiler'-skill om makkelijk de rijken van de armen te onderscheiden.

Vijanden

Elke keer dat je een vijand verlamt of doodt laat hij wat geld vallen. Niet vergeten altijd op te rapen!

Driver: SF

Deze korte autoritjes leveren tussen de 2.800 en 9.600 dollar op. De exacte beloning hangt van je star rating af. Deze missies duren meestal niet langer dan vijf minuten, dus ze zijn een goede manier om snel geld te verdienen.

Races

Elke race waar je aan deelneemt levert een kleine hoeveelheid volgers en cash op. Je beloning hangt samen met de medaille die je verdient. Ga dus voor goud en strijk op korte tijd een mooie som op.

Read this next