Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs 2 krijgt gratis multiplayer DLC

Met een paar compromissen.

Ontwikkelaar Ubisoft laat weten dat het DLC-plan voor Watch Dogs 2 wordt aangepast. De No Compromise DLC ondergaat enkele veranderingen.

Zo wordt de verzameling online modi genaamd Showdown uit No Compromise geknipt en als gratis update aangeboden. Om voor dat verlies te compenseren, krijgt No Compromise nieuwe outfits, voertuigen, non-lethal wapens en time trials.

Ubisoft wil niet dat de multiplayer opgesplitst wordt in spelers die Showdown wel en niet hebben. Daarom maakt de ontwikkelaar de uitbreiding voor iedereen beschikbaar.

"We willen dat iedereen Showdown kan spelen", zegt Watch Dogs 2-producent Kris Young. "Meer spelers betekent een leukere uitdaging, betere matchmaking en een gezondere en actievere community."

In Showdown nemen twee teams van twee spelers het tegen elkaar op in drie competitieve matches: Steal the HDD, Doomload en Erase/Protect the Servers. De matches vinden plaats op een van vijftien locaties.

Showdown lanceert op 17 april als gratis update voor Watch Dogs 2 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De No Compromise DLC lanceert op 18 april op de PlayStation 4, en op 18 mei op de pc en Xbox One.

Daarnaast wordt het in juni mogelijk om met een groep van vier spelers de stad te verkennen en aan activiteiten deel te nemen.

Neem zeker nog eens een kijkje naar Carl zijn Watch Dogs 2 review.

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties