Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs 2 filmfestival aangekondigd

h4ck t3h pl4n3t!

Ubisoft kondigt middels een persbericht het Watch Dogs Film Fest aan. Het festival loopt van 15 oktober tot en met 15 november.

Deelnemers maken filmpjes rondom het 'hacking heroes' thema, maar je kunt ook in de prijzen vallen door op je favoriete filmpjes te stemmen en ze te delen.

De filmpjes moeten tussen de vijf seconden en vijf minuten zijn en moeten een smartphone bevatten. Vervolgens upload je het filmpje naar de Fan Fest-website en deel je hem overal zodat je de meeste stemmen kunt binnenhalen.

Het evenement wordt gesteund door Parrot, Sony PlayStation en YouTube Gaming. De jury bestaat uit Louis Letterier (regisseur van The Transporter), Thomas Geffroyd (Brand Content Manager) en Jonathan Morin (Creative Director van Watch Dogs 2)

"We kunnen niet wachten om te ontdekken wat de fans ons laten zien. The sky is the limit en we verwachten echt originele dingen, ongeacht grootte, lengte en formaat." aldus Letterier.

De prijzen voor de deelnemers zijn als volgt:

  • Grand Jury prijs: 50,000 euro cash en twee tickets voor de Assassin's Creed filmpremière
  • Jury 'Coup de Coeur' prijs: 10,000 euro cash, 2 tickets voor de Assassin's Creed filmpremière, een PS4 Pro, Watch Dogs 'Return of the DedSec' editie en een Parrot Bebop 2.
  • Publieksprijs: 5,000 euro cash, een Watch Dogs 2 PlayStation 4 bundel, een Parrot Bebop 2 en een Parrot Jumping Sumo.
  • Influencer prijs: een Watch Dogs 2 PlayStation 4 bundel,een Parrot Bebop 2 en een Parrot Jumping Sumo, per content creator.

Watch Dogs 2 komt op 15 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Watch Dogs 2 preview lees je meer over de game.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties