Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs 2 - Tutorial, Wandeling in het park, Kunst is onbetaalbaar

Not your mom's smartcar.

Bekijk de filmtrailer in Hackerspace en ga naar de HMP Studios. Ga naar de achterkant van het gebouw (in het zuidwesten) en zoek een ventilatieschacht in de grond bij de keuken. Stuur je drone naar binnen en hack de rechtse terminal om alle deuren in het gebouw te openen. Gebruik de drone om het rooster aan de andere kant te openen. Daar vind en hack je een data container. Ga het gebouw binnen en schakel de wachters uit of wacht tot ze weg zijn. Als je bang bent dat iemand de kamer van de andere kant binnenkomt, hack je simpelweg de deur om deze op slot te doen (L1 + Driehoek, LB + Y).

Sluip naar de treinwagon en hack hier een andere laptop. Ga vervolgens beneden naar de oude cinema met neonverlichting. Schakel de wachters uit of ontwijk ze en ge vervolgens naar de achterste kamer. Download hier het script van een tablet. Verlaat het gebied langs het balkon. Je kunt zelfs de kraan als een veilige ontsnappingsroute gebruiken.


Volgende Watch Dogs 2 hoofdmissie: Watch Dogs 2 - Valse start, New Dawn tempel netwerk-bypass puzzel

Ga terug naar: Watch Dogs 2 tips en walkthrough

Meer Watch Dogs 2 tips:

Watch Dogs 2 - Volgers en onderzoekspunten verdienen

Watch Dogs 2 - Snel geld verdienen en uitgeven

Watch Dogs 2 - Cruciale data locaties vinden


Ga naar het volgende objective om de paparazzo te ontmoeten. Je vindt hem op het dak tegenover het Beatniks stadion. Ruil de informatie voor de GPS data. Sluip vanaf het westen naar binnen en gebruik de beschutting om de ladder te bereiken en op het dak te klimmen. Je ziet een wachter bij de truck met de auto er in. Lok hem met het signaal van de stroomkast en schakel hem met een elektrische schok uit. Leid de wachters bij de ingang af door de politieauto van op afstand te besturen. Schakel de wachter onder je uit. Open het luik en ontsnap met de auto.

Nu moet je de core data in het Embarcadero Center vinden. Ga vanuit het oosten de ondergrondse parking binnen. Gebruik Nethack om de data achter een garagedeur te vinden en deze te hacken.

Keer terug naar Wrenchs garage. Leidt de wagen door de ringen en zorg ervoor dat de politie je niet vangt en je niet in het water terecht komt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Watch Dogs 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties