Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wat is de link tussen Mafia II en Playboy?

Mannenblad zal te vinden zijn in het spel.

Playboy heeft momenteel wat financiële problemen, maar toch lijkt het mannenblad haar weg gevonden te hebben richting videogames. Neen, we krijgen geen vervolg voor het misbaksel "Playboy: The Mansion", maar wel de integratie van oude centerfolds en front covers in Mafia II.

"Aan de hand van een uniek in-game integratiesysteem zullen meer van vijftig vintage covers en centerfolds van Playboy in Mafia II aanwezig zijn", laat Christoph Hartmann van 2K (de verantwoordelijke uitgever) weten. "Samen met Playboy geven we extra authenticiteit aan Mafia II. Het verhaal van het spel zal namelijk plaatsvinden rond de periode dat de eerste Playboy op de markt verscheen. Bovendien hebben we heel wat personages ontworpen wiens stijl en attitude gebaseerd is op de inhoud van de eerste edities van Playboy."

Mafia II zal eind dit jaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC verschijnen. Wij verwachten nu al een special edition van de game met daarbij een abonnement op Playboy...waar kan ik die versie bestellen?!?

Getagged als

Reacties