Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wasteland 3 release uitgesteld

Huiswerk.

De Wasteland 3 release is uitgesteld naar 28 augustus. Dit heeft ontwikkelaar InXile via Twitter bekendgemaakt.

De post-apocalyptische RPG zou in eerste instantie op 19 mei voor pc, PlayStation 4 en Xbox One lanceren, maar het coronavirus heeft logistieke uitdagingen veroorzaakt.

"Net zoals andere bedrijven zijn we een aantal weken geleden verhuisd naar een werk-van-huisomgeving," aldus Brian Fargo van InXile. "Dit leidde natuurlijk tot nieuwe uitdagingen. We zijn blij dat de Wasteland 3 bèta zo goed is ontvangen, maar de realiteit is dat met deze logistieke uitdagingen onze release zou worden beïnvloed."

De ontwikkelaar gebruikt de vrijgekomen tijd om de game verder op te poetsen. Hiervoor gebruikt de ontwikkelaar onder andere de feedback en suggesties die op basis van de bèta zijn gedaan.

De game speelt zich af in een bevroren Colorado en volgt het laatst overlevende lid van een team Desert Rangers. Wasteland 3 werd in 2016 aangekondigd.

Getagged als

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties