Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wasteland 3-ontwikkelaar kondigt Frostpoint VR: Proving Grounds aan

Koude oorlogsvoering op Antarctica.

Wasteland 3-ontwikkelaar InXile Entertainment kondigt via een trailer Frostpoint VR: Proving Grounds aan. Die VR-game komt in 2020 uit voor Oculus Rift, HTC Vive VR en Valve Index.

Frostpoint VR: Proving Grounds is een VR PvP-titel waarin twee teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen in een oude legerbasis op Antarctica. De wedstrijden bevatten daarnaast ook PvE-elementen. Zo neem je het op tegen biomechanische wezens die roet in het eten gooien.

Naast verschillende geweren en pistolen bevat de game ook granaten, health kits, pantser upgrades, geschuttorens en tracking upgrades. Hoe dat alles eruitziet, ontdek je in de bijbehorende aankondigingstrailer.

Het lijkt erop dat de ontwikkelaar het op dit moment erg druk heeft met de combinatie van dit project en Wasteland 3. Begin april kondigde de ontwikkelaar immers aan dat de Wasteland 3 release is uitgesteld naar volgende maand.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties