Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wasteland 2 komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Betreft de Game of the Year-editie.

De Game of the Year-editie van Wasteland 2 komt naar de PlayStation 4 en Xbox One. Dit hebben Microsoft en Sony onthuld.

De consoleversies van de post-apocalyptische role-playing game zijn volgens de studio inXile Entertainment op technische vlak sterk verbeterd. Dit is te danken aan de overzetting naar de nieuwe Unity 5 game-engine. Als gevolg hiervan krijgt de game onder andere verbeterde schaduweffecten, karaktermodellen en omgevingen.

Ook de gameplay krijgt een aantal nieuwe toevoegingen. Zo krijg je meer mogelijkheden om je team te personaliseren met unieke bonussen en eigenschappen door middel van extra Perks en Quirks. In gevechten laat het nieuwe Precision Strike-systeem je op individuele lichaamsdelen van vijanden richten. Dit geef je de kans om ze kreupel te maken of hun bepantsering te versplinteren.

Wasteland 2 is deze zomer verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. In de Wasteland 2 review van Bruce lees je zijn oordeel over de game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties