Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone voor mobiele apparaten aangekondigd

Mobiel oorlogsgebied.

Uitgever Activision kondigt een mobiele versie van Call of Duty: Warzone aan via de Call of Duty-blog. Op welke mobiele platformen de game precies te spelen is en wanneer je ermee aan de slag kunt, onthult de uitgever momenteel niet.

"We creëren een splinternieuwe mobiele AAA-ervaring die de spannende, vloeiende en grootschalige actie van Call of Duty: Warzone naar mobiele apparaten brengt", aldus Activision.

Om die mobiele versie te ontwikkelen, hebben de interne studio's van Activision nieuwe medewerkers nodig. Er zijn in totaal 68 in te vullen vacatures bij Solid State Studios, Beenox, Digital Legends en Demonware.

De normale mobiele versie van Warzone is nog steeds erg populair en om valsspelers te ontmoedigen, zorgde Team Ricochet ervoor dat Warzone cheaters minder damage doen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties