Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone verwijdert Most Wanted contracts na alweer een glitch

Spelers werden onoverwinnelijk.

De Most Wanted contracts zijn tijdelijk uit Warzone verwijderd nadat spelers een glitch ontdekten die hen onsterfelijk maakte.

In Warzone kunnen spelers met Most Wanted contracts van zichzelf een doelwit maken. Als ze er vervolgens in slagen om niet gevangen of gedood te worden tijdens de looptijd van het Most Wanted contract, kunnen al hun gestorven teammates terug in de match komen. Afgelopen week werd echter duidelijk dat er een gevaarlijke bug in het systeem zat.

Spelers ontdekten namelijk dat als het Most Wanted contract op het juiste moment stopte, ze onsterfelijk werden. Het is alsnog onduidelijk of spelers dit opzettelijk konden activeren of dat het per ongeluk is, maar de effecten waren meteen duidelijk. Kogels, killstreaks, assassination moves, niets kon je nog deren.

De bug zou gelinkt zijn aan het filmpje dat gekoppeld is aan de Gulag. Als dit afspeelde op het moment dat het Most Wanted contract afliep, dan schoot de bug in actie.

Als reactie heeft Raven vrijdag alle Most Wanted contracts uit de game gehaald tot er een oplossing is.

Het zijn rumoerige tijden voor Warzone. Het nieuwe seizoen begint binnenkort, maar ondertussen wordt de game nog steeds geplaagd door veel bugs en glitches. De spelers worden intussen ongeduldig. Vorige week was er al kritiek op de Roze skin voor Rook in Warzone en dat een bug ervoor zorgde dat vele Warzone-spelers onterecht een ban kregen, giet alleen maar olie op het vuur.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties