Skip to main content

Warzone Uplink Stations en Satellites in het Ground Fall event uitgelegd

Hoe voltooi je de Ground Fall challenges? Wij leggen het uit.

Het Ground Fall event introduceert twee nieuwe Warzone elementen: Uplink Stations en crashed Satellites.

Interessant om weten: de neergestorte satellieten zijn niet je hoofddoel. Het is net de bedoeling dat jij zelf een satelliet doet crashen.

Deze pagina legt uit hoe Uplink Stations en gecrashte Satellite locaties werken, maar lang verhaal kort, onze ervaring is dat er wat geluk bij komt kijken om ze te vinden - dus speel zoals je normaal zou doen, en kijk af en toe eens naar de lucht...

Voor meer over het nieuwste seizoen, zie zeker het Season 4 Battle Pass skins overzicht.

Op deze pagina:

Hoe Uplink Station locaties werken in Warzone

Uplink Stations zijn kleine apparaten met een radar schotel bovenop. Je kunt ze verspreid over de kaart in Verdansk vinden.

In onze eigen ervaring sinds de start van het Ground Fall event blijken de locaties meestal willekeurig. Het is mogelijk dat de locaties zelf zijn vastgesteld, maar of ze ook werkelijk op die locaties spawnen zal willekeurig zijn per wedstrijd. Tot we het zeker weten, kun je er dus vanuit gaan dat je ze overal kunt tegenkomen tijdens het spelen.

Omdat Uplink Stations zo klein zijn, zijn ze moeilijk van een afstand op te sporen - dus je beste kans is ze tegen te komen als je de kaart verkent. (Je kunt ze ook vinden door eerst een gecrashte satelliet te lokaliseren, aangezien het een naar het ander leidt - maar daarover later meer.)

Er verschijnt een 'Secure' marker op het scherm als je dicht genoeg bij een Uplink Station bent, wat handig is als je aan hoge snelheid reist.

Als je in de buurt komt, begin je automatisch met het beveiligen van het station. Hoewel klein, is het mogelijk om je achter een Uplink Station te verbergen - dus hurk of ga op je buik liggen om te zorgen dat andere spelers je niet zien.

Als het eenmaal is beveiligd en de meter vol is - dit duurt tussen de vijf en tien seconden - dan valt er een satelliet uit de lucht.

Hoe gecrashte Satellites en Satellite Caches werken in Warzone

Als je eenmaal een Uplink Station hebt gebruikt, valt er een satelliet uit de lucht en stort die in de buurt neer.

Dit duurt maar een paar seconden - dus blijf waar je bent, en je zult het normaal gezien horen en zien.

Een blik op een vallende satelliet, en de markering op het scherm wanneer die landt.

Als je het niet kunt detecteren via zicht of geluid, zal de radio je waarschuwen dat de satelliet is neergestort - en een marker op het scherm zal de locatie tonen, die ongeveer 100m tot 150m veraf is.

Als je eenmaal dichtbij bent, kun je een beloning van de neergestorte satelliet verzamelen, zoals bijvoorbeeld een Loadout Drop Marker.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Hoe je de Ground Fall challenges voor Uplink Stations en gecrashte satellieten voltooit

Als onderdeel van het Ground Fall-evenement moet je drie uitdagingen voltooien die te maken hebben met de nieuwe toevoegingen aan Warzone:

  • In Warzone, beveilig 5 Uplink Stations
  • Elimineer 10 vijanden in de buurt van een actief Uplink Station of een recent gecrashte satelliet
  • In Warzone, verzamel 3 beloningen van neergestorte satellieten

Het moeilijkste hieraan is het vinden van Uplink Stations in de eerste plaats - het vereist een beetje geluk om ze tegen te komen. Het wordt echter gemakkelijker als ze eenmaal actief zijn, omdat de gecrashte satelliet dan zichtbaar is voor alle andere spelers.

Dit kan spelers naar je toe lokken - handig als je vijanden wilt elimineren. Andersom is het ook ideaal voor jou om een satelliet te vinden, als je daar moeite mee hebt. Veel plezier en succes met het voltooien van deze challenges!

Read this next