Skip to main content

Warzone - Survival Camp locaties: Zo voltooi je de Rambo POW dog tags challenge uitgelegd

Waar is Rambo zijn kamp?

De Survival Camps maken deel uit van het 80's actiefilm thema van de mid-season 3 update voor Warzone en hoe Nakatomi Plaza bij John McClane hoort, horen deze kampen bij John Rambo.

Er zijn een aantal Survival Camp locaties over de gehele Warzone map en, afhankelijk van wat je vindt, voltooi je misschien wel de Rambo POW dog tags challenge.

Op deze pagina:

80s Action Heroes Trailer | Season Three | Call of Duty: Black Ops Cold War and WarzoneBekijk op YouTube

Survival Camp locaties in Warzone uitgelegd

Hieronder vind je de locaties van tien Survival Camps in Warzone:

Survival camp locaties in Warzone.

Als je de locaties van de Survival Camps op je map wilt zien moet je naar de CIA Outpost en met de kaart van Verdansk interacteren die je binnenin vindt.

Bezoek de bunker en interacteer met de kaart binnenin om de Survival Camps locaties tijdens de match aan je map toe te voegen

De locaties blijven echter niet op je map staan na het einde van de match waarin je ze activeert. Dat betekent dat je elke match de CIA Outpost moet bezoeken als je de Survival Camps op je map wilt hebben, of je bekijkt gewoon elke keer de kaart hierboven, wat veel gemakkelijker is.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Rambo POW dog tags challenge in Warzone uitgelegd

Hoewel de Survival Camps diverse loot bevatten, is de voornaamste reden om eentje te bezoeken waarschijnlijk de dog tags challenge.

Deze challenge geeft je de opdracht om Survival Camps te zoeken en drie sets van Fallen Soldier Tags te verzamelen.

Elke match verschijnt er slechts een Fallen Soldier Tag in elke Survival Camp, wat betekent dat er slechts tien tags beschikbaar zijn in elke match die je speelt. Dat betekent dat er ook een kans is dat een andere speler de tag pakt, waardoor de challenge een tikkeltje moeilijker wordt.

Uit onze ervaringen blijkt ook dat je maar een setje dog tags per match kunt verzamelen, wat betekent dat je minimaal drie matches nodig hebt om de challenge te voltooien.

Je vindt de Fallen Soldier Tags in de Survival Camps.

Voor het voltooien van de challenge krijg je Action Packed Calling Card en 1000 XP.

Wil je meer over de mid season update voor Warzone weten? Lees dan onze gidsen over de CIA Outpost en de Nakatomi side missions.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next