Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone Season 4 uitgesteld

Nog geen nieuwe datum voorzien.

Activision maakt bekend dat de start van Modern Warfare en Warzone Season 4 uitgesteld wordt. Ook het nieuwe seizoen van Call of Duty: Mobile krijgt een nieuwe datum.

Normaal gezien zou het vierde season van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone morgen op 3 juni starten. Activsion doet dit uit solidariteit met de protestacties die wereldwijd gaande zijn na de moord op George Floyd door een politie-agent in de Verenigde Staten.

"We verzetten de lancering van Modern Warfare Season 4 en Call of Duty: Mobile Season 7 naar een latere datum. Nu is het moment dat degenene die staan voor gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering gezien en gehoord moeten worden," aldus Activision.

Er is nog geen nieuwe datum bekend gemaakt waarop Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 4 wel zou starten. Gisteren maakte Sony al besteld dat ook de livestream waarin ze voor het eerst PS5-games gingen tonen uitgesteld wordt.

Veel fans kijken uit naar Warzone Season 4, dat onder andere Captain Price als operator introduceert en mogelijk ook de aankondiging van een nieuwe Black Ops.

Wie zijn skills wil verbeteren, kan altijd terecht in onze Warzone gids met tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties